Nem hibázott az M2-es ámokfutóját megállító rendőr

2023. augusztus 15. 21:15

Az ámokfutó családja szerint a férfi csak megijedt, mert jogosítvány nélkül vezetett.

2023. augusztus 15. 21:15
null

Lezárult a rendőrségi vizsgálat, melyet azután indítottak, hogy egy látványos videó került fel az internetre arról, hogy egy rendőr akciófilmbe illő módon állít meg egy ámokfutót az M2-es autópályán. A parancsnoki vizsgálat során akarták kideríteni, hibáztak-e a rendőrök, amikor üldözőbe vették az elkövetőt. Az RTL értesülései szerint a parancsnoki vizsgálat alapján 

az akció szakszerű, jogszerű és arányos volt. 

A lap értesülését a Pest megyei rendőrfőkapitányság is megerősítette, részleteket nem tudni, mivel az ügyészségi vizsgálat még folyamatban van. Az ámokfutó védője szerint a rendőrök aránytalanul veszélyeztették a saját maguk, a menekülő férfi és a többi autós biztonságát, és szerinte a hasonló esetek jogi háttere sem egyértelmű. 

Ezt is ajánljuk a témában

A harmincéves férfit a többi között hivatalos személy elleni erőszak miatt tartóztatta le a bíróság. Ő és védője is fellebbezett a határozat ellen, a napokban azonban a másodfokú bíróság helyben hagyta a döntést, így a férfi szeptember elejéig biztosan börtönben marad. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:Képernyőfotó

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Y-RMAN
2023. augusztus 16. 08:37
Mertem remélni, hogy nem a büdösbunkót védőknek lesz igaza.
Phm045
2023. augusztus 16. 05:36
Ki lehetett az a tapló fasz, aki miatt baszlatják az egyébként profi módon dolgozó rendőröket. Rézműves, bankárcigány, vagy reklámcigány?????? Tudja valaki?
zsolt196969
2023. augusztus 16. 04:59
Ja meg transz meg nö volt csak férfi lett meg buzi felmenteni azonnal A rendőröket meg KIRUGNI!!!!!!!!
orokkuruc-2
2023. augusztus 15. 23:46
Aránytalanul gyenge volt a rend(?)őreink reakciója, már régen lőni kellett volna! .. Dehát mit is várunk olyanoktól, akik 2006-ban szemeket lőttek ki, földre ültetett iskolások ujjait törték ki, de a kalapácsos antifákat 1 napig se ültették le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!