Az M2-es ámokfutó családja szerint a rendőrség veszélyeztette a férfi életét

2023. augusztus 04. 11:11

A kétgyerekes családapa hozzátartozói szerint a férfi nem bűnös, csak megijedt a rendőröktől, mert nem volt jogosítványa.

2023. augusztus 04. 11:11

Két gyermeke is van annak a férfinak, aki kedden egy rendszámtábla nélküli Mercedes-szel menekült a rendőrök elől az M2-es autópályán, és több rendőrautónak is nekiütközött – derítette ki az RTL Híradó.

A férfi családja elmondta, hogy a négy és nyolc éves gyerekeket nagyon megviselte az eset. Hozzátették, szerintük az apa nem bűnöző, csupán megijedt a rendőröktől, mert nem volt jogosítványa. Sőt, úgy látják, a rendőrök veszélyeztették N. Csaba életét, amikor  a betonelválasztónak nyomták a kocsiját.

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy kedden egy férfi 200 kilométer/órával száguldva menekült az őt üldöző rendőrautók elől az M2-es autópályán. Menekülés közben több rendőrautónak is nekiment. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 


 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. augusztus 12. 22:05
Merdzsóra vót pénz, jogsira nem... :)
baviki
2023. augusztus 09. 18:23
Az M2-esen gazemberkedő alak családja tartsa inkább a pofáját! Remélem, az életeket veszélyeztető aljas szabálysértőt életeket veszélyeztetésért is bíróság elé állítják! A családja meg szégyellje magát, amiért a közösségtől nem kérnek elnézést!
apoa
2023. augusztus 07. 20:37
"megijedt a rendőröktől" vicces. Én még sosem ijedtem meg rendőrtöl...
Reszelő Aladár
2023. augusztus 06. 12:29
Legyünk tárgyilagosak. A riportban a tényeket is sikerült ismertetni és mindkét fél álláspontja elhangzott, a rendőrség felsorolta a vádakat a terhelt pedig fellebbezet a terhelt család álláspontja meg irreleváns. Jogsi és rendszám nélkül vezetett a megengedett sebességet jelentősen meghaladva az hatósági utasításoknak pedig ellenszegült. A rendőr pedig tette a dolgát a kiképzése és legjobb tudása szerint (ezt felteszem egy vizsgálat is követi és megerősíti). A lényeg, hogy a terhelt a fenti bűncselekményeket nem kényszer hatására követte el és nem merült fel eddig olyan körülmény, amely csak morálisan indokolná bármelyiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!