Atlétikai vébé: erre mindenképp figyeljen, ha elmegy a megnyitóra

2023. augusztus 18. 07:02

Az esernyőt semmiképp se hagyja otthon!

2023. augusztus 18. 07:02
A drónnal készült felvételen a kivilágított Nemzeti Atlétikai Központ 2023. augusztus 16-án, három nappal a budapesti atlétikai világbajnokság kezdete előtt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét augusztus 19. és 27. között rendezik.

A szabadtéri atlétikai világbajnokság nyitónapján, szombaton még előfordulhat Budapest térségében zápor, zivatar, majd csökken a csapadék esélye és a jövő hét elején napos, száraz idő várható – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI megkeresésére.

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint szombaton még erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés és a főváros térségében előforduló záport, zivatart elsősorban intenzívebb csapadék, illetve erős vagy viharos széllökés kísérheti.

Vasárnapra már jelentősen csökken a csapadék esélye, és várhatóan a jövő hét elején is napos, száraz időben lesz részünk. A hőmérséklet lényegesen nem változik, a napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok környékén alakul.

Az elemzés szerint a jövő hét második felében, csütörtökön, pénteken már lehet némi változás az időjárás jellegében, ekkor ismét növekszik a csapadék esélye, egyes forgatókönyvekben pedig lehűlés körvonalazódik.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. augusztus 18. 10:40
Tehát 19-én is lesz tűzijáték..)
Gullwing
2023. augusztus 18. 08:13
Szerintem meg az esőtől sokkal fontosabb hogy korcs, buzi, balliberálnáci ne kerüljön a közelembe....😁
Ugandai Bubu
2023. augusztus 18. 07:23
"A napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok környékén alakul." Magyarul kánikula, de ugandaiaknak pont jó.
luxusbatar
2023. augusztus 18. 07:13
Kaligelinek gondolom majd fenntartanak egy VIP biciklisávot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!