A Karácsony-karók embertelen üzenete

2023. augusztus 18. 09:34

Nemcsak hogy ki fognak tartani az eszement ötletük mellett, hanem még ki is fogják terjeszteni az őrületet.

2023. augusztus 18. 09:34
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Elhangzik rendszeresen Karácsony Gergellyel kapcsolatban, hogy csupán ötletel, teszetosza, tehetetlenkedik. Holott nevezett, ideiglenesen a főpolgármesteri pozícióban állomásozó személy valóban kiérdemli a negatív, elmarasztaló jelzőket, ám ő nem mintegy véletlenül, bénázása folyományaképpen szúr ki az emberekkel, hanem készakarva, előre megfontolt szándékkal. Szó sincsen tehát arról, hogy például legújabban a biciklisávok elkülönítésével, az úttest többi részétől karókkal történő elzárásával jó szándékai lettek volna a főváros baloldali vezetőinek, pusztán nem sült el szerencsésen a dolog. Dehogy.

Ők tudatosan szándékoznak kitolni az emberekkel, egyfajta szoktatási, erőszakos móresre tanítási célzattal. Hadd tanulja meg a saját bőrén az új nemzetroncsoló eszmék iránt érzéketlen, nem kellően nyitott, begyöpösödött bunkó lakosság, hogy hol lakozik a liberálbalosok atyaúristene.

Úgyhogy nem akarunk senkit elkeseríteni, de a legcsekélyebb remény sincs arra, hogy a főváros vezetése meghátrálna a biciklisávos karó ügyében. 

Nemcsak hogy ki fognak tartani az eszement ötletük, a biciklisávok karókkal való szegélyezése mellett, hanem még ki is fogják terjeszteni az őrületet. Nem véletlen a közlekedésamortizációs terv azonnali károkozását ismerve és tapasztalva, hogy nem személyesen a főpolgármester vezette elő, hanem golyófogóként, előőrsként kabinetfőnöke, Balogh Samu. Az elképzelés ugyanis annyira provokatívan életveszélyes marhaság, hogy még az eszement, lakosságingerlő húzásokat kedvelő főpolgármester sem szívesen adta az amúgy rinocéroszbőr-vastagságú arcát a projekthez. A kabinetfőnök pedig kifogástalanul teljesítette a hülyeségnormát. Képes volt megtámadni az Országos Mentőszolgálat szakembereit, amiért azok szóvá tették, hogy a biciklisek részére karókkal lehatárolt, az úttestből levágott szűk ösvényen nem férnek el a mentőautók. Okos ember ilyenkor hallgat, mint teknős a békanyálban. Nem így az elhivatott politikai aktivista.”

Nyitókép: Fügedi Richárd/Metropol

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 19. 01:24
Kamugeri mondjál le !!!
Beszélgető
2023. augusztus 18. 21:57
Nem tudom, de egy tolólapos kisteherautó egy nekifutással el tudná bontani az egészet... A hosszabb módszer, hogy a következü önkormányzati választáson elküldjük a faszba ezt a szarhalmot és másnap már csak egy karó lesz! A seggébe feldugva!
tizennyolcfok
2023. augusztus 18. 17:42
kiderült! nem fogja elhinni! erre senki nem számított! megyeri dávid internet explorert használ. hoppá!
Almassy
2023. augusztus 18. 17:39
Megyeri Dávidnak már csak a lerágott karó jutott. Dávid, támogasd a méntős közlekedést és hagyd szabadon a sávot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!