Puzsér Farkas Attila Mártonnak: Te csináltál Dopemanből fideszest!

2023. július 16. 14:31

Szerinte a baloldal minden aktuális kiszemelttel elhiteti, hogy ő lehet az, aki leváltja Orbánt.

2023. július 16. 14:31

Farkas Attila Márton Puzsér Róberttel beszélgetett az Ellátóház június 21-i adásában. A műsor 20. perce környékén szóba került, hány megmondóembert, fogyasztott el, majd hagyott cserben a baloldal. Puzsér szerint az aktuális kiszemelttel mindig elhitetik, hogy ő lehet az, aki leváltja Orbán Viktort. 

„Ezeket egymás után a liberális kurzus fölzabálja, megemészti, egy időre jóllakik vele, de aztán csak kisz*rja, és megint éhes.”

Felmerült többek között Pukli István és Putyinger László Dopeman neve is. Utóbbival kapcsolatban Puzsér megjegyzi, hogy miután a baloldalon nem találta a számításait, a Fideszhez ment, ahol megfelelt véleményvezérnek. Az újságíró szerint ahhoz, hogy a Fidesz befogadja Dopemant, nagyban hozzájárult Farkas Attila Márton is. 

„A Wannabe szocialista politikusból csináltál egy tényleges fideszes megmondóembert”

– vetette Puzsér FAM szemére, aki azzal viccelődött, hogy hamarosan ő is beáll a NER-hez.

Nyitókép: Youtube

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. július 17. 00:33
"fam777 galancza-2 2023. július 16. 21:59 Én ugyan nem hittem, de állítólag tényleg vannak ilyen félanalfabéta műmagyar fröcsögők, akik a saját impotenciájukat, kisebbrendűségi érzésüket kompenzálják" Tükörbe néztél már?
Töki
2023. július 17. 00:22
Puzsér! Te szeretnél! Faszkalap!
connorj
2023. július 16. 21:16
Bréking: PUZSÉR POTYONDI SZÉTVÁLTAK 💔https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1506bkv/pottyondy_edina_nematellerede_%C3%A9s_puzs%C3%A9r_r%C3%B3bert/
galancza-2
2023. július 16. 20:26
két szájba szart magyargyűlölő komcsináci acélfióka.......Dopeman pedig meglepő módon az utóbbi években tisztességes magyarrá változott. Remélem marad ezen az úton. A Magyar Úton! Örök Tisztelet Csurka Istvánnak! Éljen Nagy Feró! Éljen Orbán Viktor! Hajrá Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!