Ízirájder Budapesten: ketten egy robogóval menekültek a rendőrök elől (VIDEÓ)

2023. július 10. 17:43

Nem, hogy utas sem szállítható a robogón, de még rendszám se volt rajta...

2023. július 10. 17:43

Egy robogó és egy rendőrautó macska-egér párharcát örökítette meg több fedélzeti kamera Budapesten, amelyből a Budapesti Autósok közössége közölt egy összeállítást. Az események idén július 3-án, a Dagály utca, Váci út kereszteződésénél történtek.

 

A videón látható, hogy rendszám nem volt a robogón, tehát vélhetőleg 50cm3-es lehetett, amin hazánkban utas nem is szállítható. 

 

Azt nem tudni, hogy a rendőrök végül elkapták-e a sietve robogó fiatalokat...

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 11. 07:43
Az est görögországi megfelelője. Ott sem utazhat két fő ilyen motoron (Olaszországban igen), a bukósisak használata is kötelező. Helyszín a tengerpart Chalkidiki félsziget. Motor jön, rajta egy fiú-egy lány, bukósisak nélkül. Rendőrök "sasolnak" az út szélén. Meglátják a fiatalokat és tudjátok, mit tettek? Hirtelen a tengert kezdték el bámulni. Motor és a gyerekek el, a "sasolás" folytatódik. Az igazi Görögországot láttuk volna?
Lombi
2023. július 10. 21:45
Na. Vannak még tökös fiatalok. Mi annó még szimszonnal nyomuk ugyanez. Egyébként ha van helyismeret, nem fogják meg. Kizárt.
Belacska
2023. július 10. 20:33
ez inkább 70-es blokk lehetett, mint olyan sok robogóban. Többek közt az enyémben is. Pár ezer forint az átalakítás. de én nem ilyesmire használom...
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 10. 18:33
Fiatalság, bolondság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!