Már a Holdról is látszik!

2023. július 09. 07:21

A budapesti ellenzéknek (is) egyre nehezebb lesz eltakarni a nyilvánvalót.

2023. július 09. 07:21
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Magyar Nemzet

„Ennek az egész felelőtlen kapkodásnak, hogy valamit fel lehessen mutatni, az egyik eredménye például, hogy a legforgalmasabb időszakban, amikor valaki autóval szeretne áthaladni mondjuk a Kálvin tér és az Astoria között, ha az egyik oldalra néz, talál egy viszonylag laza buszsávot, a másik oldalon egy ürességtől kongó tágas biciklisávot, ő maga pedig 34 fokban, legfeljebb néggyel araszolgat az ordenáré dugóban. Azt hiszem, sokan zárjuk őt ilyenkor a szívünkbe.

De nincs mit csodálkozni ezen, ha olyan ember kezébe adják a kasszakulcsot, akinek a szemében kétszázmilliárd vagy ötszázmillió forint szabad szemmel nem látható összegek. Természetesen a beszélgetés konklúziója az volt, hogy ezért az egészért a hibás nem más, mint Orbán Viktor. Gondolták volna? Valami olyasmit mondott, hogy azért nem számít érdemi tartaléknak a Tarlósék által bent hagyott kétszázmilliárdos többlet, mert az kevesebb, mint amekkora hiányt okoztak a főváros büdzséjében a kormány által meghozott, vonatkozó döntések.

A probléma csak annyi, hogy még így sem jön ki a matek. Vannak ugyanakkor tippjeim arra, hol lehetnek most a kasszából hiányzó összegek, és abban biztos vagyok, hogy nem startra kész fővárosi fejlesztések megvalósítására tették azokat félre. A budapesti ellenzéknek (is) egyre nehezebb lesz eltakarni a nyilvánvalót, előbb vagy utóbb pedig ki kell állni a fényre, és elszámolni.

Mert Karácsony elméletével ellentétben a probléma nemhogy szabad szemmel, már a Holdról is látható!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. július 09. 14:47
...ki kell állni a fényre, és elszámolni. ------Úri putri Hatvanpusztán - "...már a Holdról is látható!")
szarvas-2
2023. július 09. 11:54
Hazudott 1000el. Lebukott. Gáz. Ki lesz plakátolva.
magyar demokrata
2023. július 09. 11:54
A negyven tanácsadó eldöntötte, hogy Karácsonykor hó sem lesz! Mert sokba kerül az eltakarítás!
files32
2023. július 09. 11:17
A Holdról az infláció IS látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!