Árpád hídi gázolás: megszólalt az áldozat édesanyja

2023. július 06. 11:48

A gyászoló asszony közösségi oldalán azt írta, legdrágább kincsüket vette el a gázoló.

2023. július 06. 11:48

Megszólalt az Árpád hídon történt hétvégi gázolás áldozatának édesanyja. Az eddigi információk szerint a 713 lóerős, RACE-001 rendszámú Mercedes Buda irányába haladt és egy BMW-vel versenyzett, mikor eddig tisztázatlan körülmények között átszakította a szalagkorlátot és elgázolt egy biciklist, aki szabályosan haladt a hídon kialakított biciklisávon. A kerékpáros a kórházba szállítást követően életét vesztette. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az én majdnem 27 éves fiamat ölte meg ez a nyomorult. Egy szerető, összetartó, dolgos család vagyunk. Elvette a legdrágább kincsünket, mert ő gyorsulni akart. Csak épp vezetni nem tud”

– írta az áldozat anyja. A Blikknek sikerült elérnie telefonon a gyászoló családot, akik azt üzenték, hogy egyelőre képtelenek beszélni a történtekről. Azt írják, hogy az áldozat, Benjámin, három nyelven beszélt, 3D-modellezőként dolgozott. 

A Mercedes sofőrje, B. Dávidnak autókereskedése volt, a sportautók szerelmese volt, gyakran járt gyorsulási versenyekre is. A szakértői vélemény szerint 130-150 km/órával haladt az érintett szakaszon, ahol maximum 70-nel lehet közlekedni. 

Nyitókép: Mihadák Zoltán/MTI

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stormy
2023. július 13. 09:19
túl sok idióta túl könnyen szerez jogsit. ugyanakkor a bicikliseknek sincs helye se a közúti se a városi forgalomban. budapesten pedig pláne nincs amikor ilyen jól működik a tömegközlekedés.
gegrolla
2023. július 06. 16:59
Most meg jönne KariGeri a traffipaxokkal.Csak éppen az q-ra nem véd ettől (ahogy az atombunkeres debil is mondta), mert rendszámot cserél, vagy leveszi előtte, oszt jónapot. A traffipax csak a szerencsétlen balfszokat fogja megbüntetni, akik véletlenül 70 helyett 73-mal "rongyolnak" el a mérőeszkoz mellet, mert mondjuk elbambulnak
gegrolla
2023. július 06. 16:21
A gyilkosnak pedig természetesen akasztást, de minimum valós életfogytot, hogy rohadna meg az ilyen.
gegrolla
2023. július 06. 16:19
Mi a f...om van ezzel a q mandinerrel, miért nem tudok belépni a régi adataimmal?? . Érdekes ez a hír is, eddig arról volt szó, hogy egy negyvenes fickót gázoltak el, akinek 3 gyermeke volt. Most akkor mi az igazság, bzmg? Vagy az csak klikkbájt volt??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!