Váratlan húzás a Telexnél: valaki „szétfűrészelt” egy Pilóta kekszet, de végül nem kóstolta meg

2023. június 08. 10:38

Megvették, elpazarolták.

2023. június 08. 10:38
null

A Telex munkatársai megkóstolták az első csomag új Pilóta kekszet. A szerkesztőség nem értett mindenben egyet a kóstolás során. Az egyik munkatárs például előbb szétfűrészelt egy darabot, majd úgy döntött, mégsem kóstolja meg.

ezért meggondoltam magam” – fogalmazott.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. június 08. 23:09
Erről jut eszembe, van a híres francia narancslikőr (Cointreau), ami ugye citrusból készül, amiben sok a pektin, tehát elméletileg megvakulnánk a metanoltól ha meginnánk. Csak mégse. Mi a trükkjük, amit más nem tud? Ez a kérdés.
21ezerft
2023. június 08. 18:42
Az Oreo lobbi tönkretette sajnos, pedig a közelébe sem ér az a szar a Pilóta keksznek. Viszont az komoly probléma, hogy az eredeti Vaníliás karika kb. nem létezik, csak Vaníliás "ízű" (kisbetűvel, hogy ne lásd) karika...
Kiss János 7475
2023. június 08. 16:15
A rohadék komcsik eladták bagóért a Győri kekszgyárat, tehát a Pilóta keksz már nem is nálunk készül de még most is úgy viselkednek, mintha legalább a kormány tehetne róla, ha valami baj van a termékkel. Pedig nincs vele semmi baj, csak ezek a rohadék komcsik minden alkalmat megragadnak arra, hogy rossz hangulatot és elégedetlenséget keltsenek, ok nélkül is.
útonjáró
2023. június 08. 15:09
én pl. ezért nem nyitom meg a telex-et... megcsapna az a rosszminőségű liberálnáci bolsi szag... :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!