Ilyen a Netflix-kompatibilis Mézga család (Videó)

2023. június 25. 18:23

A mesterséges intelligencia szerint így néznek ki a rajzfilmsorozat főszereplői.

2023. június 25. 18:23
null

Látva a mesterséges intelligencia segítségével készített külföldi videókat, Nagy László elhatározta, hogy elkezdi a legnépszerűbb magyar műsorokat is újragondolni az MI-vel – számol be a Hetediksor. Első alkotása a Szomszédok című sorozatból készült, majd úgy döntött, elkészíti az idén 55 éves Mézga Család Netflix-kompatibilis verzióját is.

A mesterséges intelligencia szerint így néznének ki minden idők egyik legnépszerűbb magyar rajzfilmjének szereplői:

Nyitókép: Facebook/ Mézga család

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. június 26. 10:02
Búval bélelt kompánia. Kriszta teljesen fiúfejű, csak éppen tettek rá hajfonatokat.
erossvass
2023. június 26. 09:22
A kutya meg a macska - bár azoknak is eléggé kifejezéstelen az arca.
pipa89
2023. június 26. 08:31
A Mézga család utánozhatatlan. Apropó! Mi van a Piszkos Fred -rajzfilmmel???????? Annyira beharangozták és se híre, se hamva!
Akitlosz
2023. június 26. 03:11
Annyira, de annyira nem tud ez az újság cikkeket írni. Már a "mesterséges intelligencia" is okosabb.Amúgy Hollywood már régen élőszereplős filmeket csiált a Frédi és Béniből. A Mézga család sorozata is leforgatható lenne igazi filmként is. Csak az drága, Magyarországon ilyesmire nincsen pénz. Ausztrál Tom megszakérti a Mézga családot ausztrál szemmel magyarul: https://www.youtube.com/watch?v=tmFpBdEKtNY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!