Elnézte a sávváltást, tömeges balesetet okozott a buszsofőr (Videó)

2023. június 25. 19:26

Három személyautót is magával rántott a figyelmetlen sofőr.

2023. június 25. 19:26
null

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Instagramon osztott meg egy videót, amelyen az látható, ahogy az M2-es autóúton egy busz sofőrje elnézi a sávváltást, és tömeges balesetet okoz, amelyben három személyautó is érintett.

Bár a balesetben senki sem sérült meg, több autóban is kár keletkezett. A Magyar Közút arra kér mindenkit, hogy vezessen óvatosan, figyeljen a táblákra, a forgalomban résztvevőkre és a holttérre is az ilyen esetek megelőzése érdekében. 

A balesetről készült felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőkép, Instagram

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sanyago
2023. június 26. 12:14
Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de bő 1 milla után a hátam mögött, szerintem: Lehetett érzékelni, hogy a busz kitette az irányjelzőt, és már húzódott befelé. Talán a fehér Audi egy erős fékezéssel menekülhetett volna. Talán....
Hyazinth
2023. június 26. 09:27
Legalább a fű egy részét lenyírták.
luxusbatar
2023. június 26. 08:08
A fehér furgonos meg jön eggyel a mögötte lévő kamionosnak, hogy megmentette az életét. Faszé' kell ilyenkor állóra fékezni? Minél gyorsabban lehúzódni, nem megállni a sáv közepén, mert jön a 40 tonna hátulról, az meg nem viccel.
kozmosz
2023. június 26. 00:23
Egy kocsi nem jelent tömegest...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!