Vasvillával támadta meg a Google autóját egy férfi Balatonőszödön

2023. május 24. 15:12

Nem tetszett neki, hogy felvételek készülnek a kertjéről.

2023. május 24. 15:12
null

A Sonline hírportál kedden megjelent cikke szerint egy balatonőszödi férfi megrongálta a Google utcaképet rögzítő autóját. A portál a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányságot kérdezte a történtekről, akik meg is erősítették: valóban történt ilyen eset. A tájékoztatás szerint Balatonőszöd belterületén, 2023. május 22-én délelőtt az akkor még ismeretlen tettes

sérelmezte, hogy egy utcaképet engedéllyel rögzítő kamerás autó felvételeket készített a környékről.

Az autó vezetőjét félreállította, ingerülten kérdőre vonta, majd a nála lévő vasvillával megrongálta a kamerarendszert, ami működésképtelenné vált.

A sértett ezt követően értesítette a rendőröket, akik az agresszív férfit rövidesen elfogták és előállították a siófoki rendőr-kapitányságra. A nyomozók az 51 éves balatonőszödi férfit rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

A Google Street View márciusi közleményében hangsúlyozza: a személyes adatok védelméhez való jogok érvényesülése érdekében a közzétételt megelőzően speciális eljárás alá vetik a képeket, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók. 

A nyitókép illusztráció. Forrás: Shutterstock

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. május 24. 09:32
csak a szokásos: a vidéki fideszország mindennapjai.
tartarossz.blog
2023. május 24. 03:00
Nem Molnár F. Árpád volt egy törölt Youtube videója miatt?
bölcsbagoly
2023. május 23. 19:56
Mert az vagy! Bizonyítsd be hogy nem, bár az eddigi reagálásaid csak azt bizonyítják, hogy egy agresszív hülye proli vagy!
need-info
2023. május 23. 19:12
Szerintem csak a múltból jött az ember és idegen volt neki az autó, mint a Jöttünk, láttunk, visszamennénk filmben. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!