Elemző: A Telexnél is változások vannak (VIDEÓ)

2023. május 12. 16:25

Deák Dániel szerint a 444.hu-nál is további távozókra lehet számítani.

2023. május 12. 16:25
null

Deák Dániel a legújabb videóelemzésében felidézte, hogy egy hete beszélt arról, hogy „komoly válságban van a 444.hu internetes portál, majd pár nappal később ismét két ember mondott fel a sajtóorgánumnál. A kiszivárgó információk szerint ráadásul további távozókra lehet számítani, hiszen „egyre mélyülő belső feszültségek vannak a szerkesztőségben, miután kirobbant a belső zaklatási botrány, melynek során egy vezető munkatárs toxikusan zaklató magatartást folytatott” – emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Deák szerint mindez már csak annak a jele és következménye, hogy

az olvasottsága is bezuhant az utóbbi időben – tette hozzá az elemzésben.

„A külföldi donorok is érzékelték a gyenge olvasottságot”

A vezető elemző ismét felhívta arra a figyelmet, hogy „a gyenge olvasottságot és a kis hatásfokot szemmel láthatóan a külföldi donorok is érzékelték”. Ezért már 2021-ben átköltözött a 444-ről a Telex.hu-ra a Direkt36 nevű, szintén külföldi pénzen működő, magát oknyomozónak nevező internetes portál – idézte fel.

„Ennek azért van nagy jelentősége, mert a Direkt36 nevű felületen teszik közzé azokat a lejárató anyagokat, amelyektől a kormány gyengülését vagy utcai demonstrációk kirobbanását várják” – mondta el.

Az elemző azt is kiemelte a videóban, hogy emcsak a 444.hu esetében látható változás, de a kiemelt pozícióban lévő, azaz zászlóshajónak számító Telex.hu esetében is – írta a lap.

A teljes elemzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

***

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskaszerelde
2023. május 13. 07:46
S elhulltanak legjobbjaink A hosszu harc alatt. És annyi Fidesz-kormány közt, Oly sok Orbán után, Megfogyva bár, de törve nem, Él Gyurcsány a villán.
pemete jakab
2023. május 13. 00:09
Az egyik leglátogatottabb NER-médium Origo olvasottsága sem nagy: akik az utóbbi években látogatják, azok olvasni nemigen tudnak.
GrumpyGerald
2023. május 12. 22:10
Korábban népszerűek voltak. Mostmár népszarúak (beérett a FOS)...
ThuleanPerspective
2023. május 12. 19:09
Présember megunta a balfaszkodásukat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!