Összedőlt a mohácsi Penny díszkapuja a viharos szél miatt

2023. február 04. 18:47

Országszerte több felé okozott gondot a viharos erejű szél.

2023. február 04. 18:47
null

Ahogy arról a Mandiner korábban már tájékoztatott, az egész országban viharos szél tombol. Sok helyen igen komoly károk is keletkeztek.

Mohácson például a Penny áruház parkolója előtti díszkapu omlott le másodpercek alatt az erős széllökésektől – erről szombaton az Origo tájékoztatott. 

Videó is készült arról, ahogy a fal rádőlt a járdára. A lap viszont mindenkit megnyugtatva közölte, hogy mivel az építmény már percekkel korábban látványosan megrepedezett és megrogyott, a járdaszakaszt már a fal leomlása előtt lezárták, így senki nem tartózkodott annak közvetlen közelében.

A videót, amelyet egy szemtanú tett közzé, itt tekintheti meg:

Nyitókép: MetNet Facebook-oldala

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solnes
2023. február 06. 11:31
Gone with the wind !
kujon
2023. február 05. 20:16
Dőláfá, autentikusan írva, Des lafaux! Csak itt nem a fa dőlt, hanem az egész kapu.Ami viszont jó eséllyel fából volt. Hanem legközelebb vágja már meg az eredményt egy videoszerkesztő appal, bakker, ezért kár az irreleváns 5 percért, az érdemi kontent kb 15 sec volt.
Párhuzamos különvélemény
2023. február 05. 09:03
Elengedte a cellux, ami addig tartotta. Néhány pennyből megoldották.
akkor ki
2023. február 05. 08:01
A tervező mérnök hülye volt. Ha rendes mélyépítési munkát tervez, vasbeton cölöp, ez soha nem dől le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!