Kampányfilmet készített a Freeszfe a jelentkezési határidő közeledtével

2021. július 11. 12:08

A július 30-ai időpont közeledik, így kicsit népszerűsítették magukat a Freeszfe alkotói.

2021. július 11. 12:08
null

„Legyél Freeszfe hallgató!” – biztat a Budapesten játszódó kisfilm címe mindenkit a felvételire.

– teszik fel a költői kérdést az alkotók a rövid videó végén.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2021. július 12. 17:07
Csak úgy tolonganak a semmilyen hivatalos végzettséget sem nyújtó bohóckodásra az ifjak.
bpe
2021. július 12. 15:02
kezdjük talán a végéről. "szeretnél hatással lenni a körülötted lévő világra?" - teszi fel a poétikus kérdést ez a 63 másodpercnyi mozgókép, ahol a wannabe freeszfe-s főszereplőn kívül minden és mindenki mozog, teszi a dolgát, vagy épp nem (t)eszi, míg főhősünk nagyjából semmit nem csinál, de azt igen intenzíven: húzza a villamost, lapozza egy 50es hipszter kezében a sajtót (rossz idő, jó hely - mmint nektek épp magyarország?..), csöpögő fagylaltot nyalat egy túlgombócolt óvodással, elriaszt mihaszna galambokat, végül nappalból kapcsol éjszakát, mindezt pedig egy helyben állva, roppant mély átéléssel. érteni vélem: a legfontosabb tehát az eltökéltség, az akarat (soros jedi-tudat?) megléte, a hatás vágya, bár h aztán a vágy hatása mi lesz, meg mi nem (lesz-e fényes diadal..), arról egyelőre nem szól kisfilm, de tartok tőle, h leginkább csalódottság, mert a jászai ökoszisztémája kócos pumuklik nélkül is jól elvan, tudja merre viszi a sín, ha villamos, mikor ér a lap aljára, ha olvas, meg mikor szól rá anyu, h egye azt a k.fagylalt sebesebben, mert máskor nem kap a kis toporzékoló gömböc fagyitornyot, hiába alapjog szerinte. :3
MZperXXL
2021. július 12. 13:23
Mit jelent a végén a lámpaoltás? A Free-sek végre levonulnak?
nemecsekerno_007
2021. július 12. 11:08
Fú basszus, ez űber gáz. :)))))))) Fapados Forradalom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!