Az állami alkalmazottakért aggódik a Mi Hazánk

2021. július 13. 10:24

Dúró Dóra azonnali béremelést követel a volánosoknak és a MÁV-osoknak.

2021. július 13. 10:24
null

„Nevetségesen alacsony az állami alkalmazottak béremelése” – fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében Dúró Dóra. A politikus leszögezte:

A Mi Hazánk azonnali, ötven százalékos növelést vár el a kormánytól.”

Mint fogalmazott, szerintük „két lépcsőben kell kezelni a postások, MÁV-osok és volánosok helyzetét”. A Mi Hazánk politikusa egy dolgozói életpályamodell létrehozását is szorgalmazta, hangsúlyozta: „kezdésként ötven százalékos azonnali béremelésre van szükség, majd egy megfelelő bértábla megalkotására.”

 

(MTI-OS)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. július 17. 16:48
Az állami alkalmazottakért aggódik a Mi Hazánk Dúró Dórája. Én meg nem aggódom értük: jó kezekben vannak. A Mi Hazánk meg "bekaphassa". A kis ügynök pofájú "torczilacival" együtt. Csinálták a fesztivált a TV Székháznál: nem rajtuk múlott, hogy nem halt meg senki. A VÉLETLENEN meg az Isteni gobdviselésen. Rohadt pondró fajta: be vannak kötve a Gyurcsány-Dobrev féle elithez.
fannika1024
2021. július 13. 16:02
Mocskos náci
Harangláb
2021. július 13. 13:16
Dórika a kampányfőnökének: Na, kinek nem ígértünk még?!... Kampányfőnök; Lássjk cssk...Ja, a MÁV,-osoknak! Dórika: Azok kik is??? Kampányfőnök: Tudod, a vonatosok, akik miatt idegeskedni szoktál, hogy mit képzelnek, hogy egy országgyűlési képviselő előtt leengedik a sorompót... Dóri: ...Jaaaaa, már tudom...Őket tényleg nem szeretem....Mindegy, választások jön, ha nekik még nem követeltünk dupla bért, akkor ne hagyjuk ki őket se...
satman11
2021. július 13. 12:35
Ócska árulók, élükön a minden kétséget kizáróan a liberráltnácik fedett ügynökével - a 2006-os TV ostrom elindítója és megúszója - Toroczkai Lászlóval...kell a moslékoknak a megtévesztett régi jobbikosok néhány százaléknyi szavazata...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!