Nézze meg, hogy készül Gyurcsány a beszédeire

2021. május 21. 14:53

A DK elnöke mezítláb járkál fel-alá miközben ötletel.

2021. május 21. 14:53
null

Fantasztikus élményben lehet része annak, aki szeretne bekukkantani Gyurcsány Ferenc életébe. Az érdeklődők megismerhetik, miként pattannak ki a fejéből a gondolatok, amelyeket azután papírra vet és később elmond. A YouTube-on is fellelhető videó elkalauzol bennünket az ellenzéki politikus könyvtárszobájába, ahol a DK elnöke a szőnyegen mezítláb föl és alá sétálva töpreng, és ha eszébe jut valami, gyorsan leírja, és mindezt egy kiskutya, Zaza, unottan figyeli az egyik kanapéról. A legújabb szövegben ezek a kulcsszók: föld, egyetem, Budapest – Belgrád vasútvonal.

Ezt követően Gyurcsány átöltözik, bevágja magát a kocsijába, találkozik a pártja vezetőivel, majd a parlamentben elmondja a beszédét, amelyre otthon készült fel.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. május 23. 14:12
Én azt hittem, rögtönöz, és a fél perces hatásszünetekre valójában azért van szüksége, hogy be tudja fejezni a körmondatot... A felkészülés meg a többin felül még néhány feles...
pollip
2021. május 23. 09:54
Érdemes elolvasni Tarlós nyílt levelét: https://magyarnemzet.hu/belfold/tarlos-istvane-a-budapestiek-bizalma-7088480/
Google
2021. május 22. 18:57
Mintha otthon lenne, pedig neki Papan van valami tombhazi lakasa. Jo, hogy beengedik az Aprok Hazaba! Tortenelmi beszed volt, Feri, TORTENELMI! Kar, hogy nem a fogdaba mondtad fol. Nagy kar.
Amerigo
2021. május 22. 14:22
Egyre szánalmasabb a mindentudó habzóborász, fakanállal hadonászó kamuséf. Ca. ugyanaz mint védence, az eddig semmit fel nem mutató, abszolút ruganyos léptekkel közlekedő, méhlegelő kanász, láriferigeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!