Hivatalos: törvényesen kereskedik Orbán Viktor édesapjának cége

2021. március 03. 10:22

Hiába a DK-s Vadai Ágnes feljelentése, nem történt bűncselekmény.

2021. március 03. 10:22

A Népszava érdeklődésére a rendőrség közölte: „Elektronikus úton érkezett megkeresésére reagálva tájékoztatjuk, hogy az Ön által kérdezett ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon nyomozás nem indult.”

Ezt írták a Népszava megkeresésére, hogy indult-e büntetőeljárás a Dolomit Kft. árképzésével kapcsolatban. A Népszava megírta, hogy még januárban a DK-s Vadai Ágnes tett fel írásbeli kérdést a témában. Ebben egy, a Direkt 36-on megjelent írásra hivatkozva érdeklődött Polt Péternél arról, szabályos-e, hogy Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek bányacége, a Dolomit Kft. drágábban árulja a termékeit, mint a főbb versenytársai. A legfőbb ügyész a felé intézett kérdést feljelentésként értékelte, majd továbbította azt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra. A válaszból az is kiderül, azért utasították el a feljelentést, mert „a feljelentett cselekmény nem bűncselekmény” – írja a Népszava.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. március 03. 15:14
Ceglédi csodálkozik . Nem lett volna szabad elutasítani.Szegeny szopós Vadai !
Vakfolt
2021. március 03. 12:55
Vadai nemcsak a hadügyhöz, de a bányaipari árképzéshez is kitűnően ért.
konfucius
2021. március 03. 12:14
Ezt a vad sapis ági is pontosan tudta, előre tudta, mégis megtette a feljelentést. Azaz szándékosan pazarolta a közpénzt. Milyen bűncselekményt követ el, aki így tesz?
B_kanya
2021. március 03. 10:58
" Ebben egy, a Direkt 36-on megjelent írásra hivatkozva" Nem az a baj, hogy vaddisznó ágoston milliókat vihet haza és további milliókat oszthat ki a haveroknak közpénzből, mint fizetés és szakértői fizetés. Az a baj, hogy ebből a pénzből nem tudnak egy rendes, nem czeglédi ügyvédet ráuszítani az ügyre és egy rendes feljelentést tenni. KIVÉVE, ha direkt úgy írják meg, hogy a yard hivatalból el KELL utasítsa (mint most is) és aztán az egységsugarú síkidomnak nézett és moslékkal etetett proliknak mutogatni sikerként a saját balfaszkodásukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!