Bősz Anett a DK jelöltje lesz az ellenzéki előválasztáson

2020. december 04. 08:42

A Magyar Nemzet szerint Bősz Anett igazolása a DK-hoz egy tendencia része.

2020. december 04. 08:42
null

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke lesz a Demokratikus Koalíció (DK) egyik Pest megyei jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokat megelőző ellenzéki előválasztáson – írta pénteki számában a Magyar Nemzet. „A Liberális párt elnökét veti be aduászként Pest megye 1-es számú körzetében a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány-pártban mindez eldöntött tény, a hivatalos bejelentés után Bősz Anett fotójával jelent meg az Európai magyarok című Gyurcsány-párti kiadvány” – olvasható a lapban.

A Magyar Nemzet szerint Bősz Anett igazolása a DK-hoz egy tendencia része. Gyurcsány Ferenc pártelnök látványosan erősíti és fiatalítja pártját, ezzel is közelebb kerülve a fiatalabb korosztályhoz. „A pártelnök nem óvatoskodik, agresszív politikai stílusával más hanyatló vagy éppen feltörekvő baloldali pártok már hatalomban lévő erős vagy népszerű embereit csábítja át a DK-ba” – írták. Emlékeztettek, az egy évvel ezelőtti önkormányzati választáson az MSZP színeiben Budapesten győzelmet arató Kiss László (Óbuda) és Szaniszló Sándor (Pestszentlőrinc-Pestszentimre) polgármesteri székük elfoglalás után egyből a Demokratikus Koalícióhoz igazoltak.

Mint írták, az MSZP mellett Gyurcsány Ferenc már a Momentum fiatal agrárszakpolitikusát is megszerezte két héttel ezelőtt, ezzel is helyet véve el a legnagyobb baloldali riválistól vidéken. Benedek Szilveszter, a Momentum korábbi Veszprém megyei listavezetője mostantól a DK-t képviseli a megyei közgyűlésben. A harminchárom éves politikus már a DK agrárkabinetjét vezeti, akinek Gyurcsány nem kevesebbet ígért, mint hogy egy esetleges kormányváltás után megvalósíthatja agrárprogramját – olvasható a lapban.

(MTI)

(Nyitókép: MTI/Kovács Tamás)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2020. december 08. 08:22
--
Gullwing
2020. december 07. 18:10
Politikai prosti. Elqró a futtatója.
confitür
2020. december 05. 10:03
Ebből is egyértelműen látszik a Magyar ellenzék totális alkalmatlansága. Özönlenek Fletó zászlaja alá,holott Ő egy teljesen hitelét vesztett bukott politikus akire a választók többsége nem fog szavazni.Gyurcsány Ferenc megÍtélése azokat is minősÍti akik az Ő támogatását élvezik. Amennyiben 2022.-ben Csupán DK lesz A Fidesz - Kdnp kihÍvója,előre borÍtékolható a kormánypártok kétharmados győzelme. Hajrá Magyarok !
Mikediver
2020. december 04. 21:15
Mindegy ezeknek a megélhetési politikusoknak, csak dolgozni ne kelljen. Hányinger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!