Péntekre hívná össze a Fidesz a koronavírussal foglalkozó bizottsági ülést

2020. február 04. 14:01

Többek között Pintér Sándort és Kásler Miklóst is várják a bizottsági ülésre.

2020. február 04. 14:01

A nagyobbik kormánypárt közleményt juttatott el az MTI-hez. Ebben azt írják, hogy mivel a kormány által felállított „operatív törzsben több különböző terület szakemberei dolgoznak összehangoltan”, kezdeményezik, hogy a bizottsági ülésen „Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár mellett Pintér Sándor belügyminiszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója, Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa, Müller Cecília országos tisztifőorvos”, valamint „Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára” is tájékoztatást adjon a képviselőknek. Mint írják, „a bizottság összehívását péntekre javasoljuk".

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2020. február 04. 14:42
Kamu járvány, kamu halál, csak a te idiótaságod a nem kamu.
kunfia2
2020. február 04. 14:36
Kamubizottság. A Fidesz legnagyobb erénye a tájékozatlan külvilág felé,hogy lázas munkának tudják beállítani a semmittevést. A 10éve regnáló moslékkoalíció jobban teljesít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!