„Csak semmi Mekdánelc!” – Németh Szilárd a Bamba Marhában

2019. február 24. 08:33

A Fidesz alelnöke nem a „Mekdánelcbe” megy, ha „mennyei” burgert akar enni.

2019. február 24. 08:33

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke most épp a hamburgeréről tett közzé bejegyzést közösségi oldalán, de korábban láthattuk már sült vért és birkafejet is enni. 

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára nem akárhol fogyasztotta el „burgerét”, választása ezúttal a Bamba Marha Burger Bárra esett, amely a Big 7 Travel szerint Európa ötödik legjobb hamburgerezője.

„Látom, tetszett a Bamba poszt. Ezért szívesen és szeretettel osztok meg egy képet az ÉN burgeremről. Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta” – írta bejegyzésében a politikus.

Nem az első alkalom, hogy Németh Szilárd kajás képeket tesz közzé a Facebookon, egy hete a 8. Csepeli Disznótoron evett sült disznóvért, korábban pedig a XX. Karcagi Birkafőző fesztiválon kóstolta meg a birkafejet.

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2019. február 25. 13:55
Jaj,de guszta ez a hamburger :) https://youtu.be/NL_c38VC7Ew
bsamu
2019. február 25. 08:39
Fideszes államtitkárok több száz hamburgert esznek évente, miközben a nem fideszes milliók éheznek!
Pelso j.
2019. február 25. 05:51
Közben fideszé lett a meki...... Németh eszerint nem vett észre, hogy a magyarországi McDonald’s hálózatot a napokban az a Scheer Sándor üzletember vásárolta meg, aki a top3-as oligarchával, Garancsi Istvánnal együtt birtokolja a Market Zrt.-t, a kormány egyik kedvenc építőcégét.
Sulammit
2019. február 24. 21:22
Ezt a gyönyörűséges hamburgert, csak lájkolni lehet, és sürgősen felkeresni valamelyik Bamba Marha Burger Bárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!