Bivalyok támadtak meg két embert Mályinkán

2018. november 14. 18:31

Bivalyok támadtak meg két embert a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Mályinkán szerdán – erősítette meg a rendőrség az MTI-nek.

2018. november 14. 18:31

Bivalyok támadtak meg két embert a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Mályinkán szerdán–erősítette meg a rendőrség az MTI-nek. A sérülteket mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni.

A baleset egy Mályinka melletti állattartó telepen történt, a mentők két súlyos sérültet vittek a megyei kórházba. Sajtóinformációk szerint az oltást végző állatorvost és segítőjét támadták meg a bivalyok. 

Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy két ott dolgozót tiportak meg az állatok. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. A megyei kórház azt közölte az MTI-vel, hogy a sérültek kérésére nem adhat információt az állapotukról.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2018. november 15. 19:18
A ridegen tartott bivalyok félig vadak. A Kárpátokban a hegyi legelőkre kihajtott bivaly csordákat a medvék és farkasok sem merik megtámadni. Nem kell őket kutyákkal őrizni mint a teheneket, juhokat.
Vainamoinen
2018. november 15. 09:14
Jobbulast a serulteknek.
liberálzöld.
2018. november 14. 19:08
Nem minden állat lelkesedik a nemzeti konzultációért.
még fokozza
2018. november 14. 19:07
" oltást végző állatorvost és segítőjét " Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket. Biztosan fájt szegény állatoknak. Az állatorvosok szükségtelenül nagy tűvel adják az oltást. Erre kellene valami szabályozás. A segítőnek talán egészségügyi végzettsége sem volt. Csak úgy odament és munkába állt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!