Fokozódik a vaddisznóhelyzet Révfülöpön

2018. július 17. 17:44

A lakosok egyre jobban félnek a vaddisznóktól Révfülöpön.

2018. július 17. 17:44

Révfülöpön egyre nagyobb félelmet keltenek a vaddisznók az emberekben, ugyanis a lakosok éjszaka rendre összefutnak az állatokkal az utcákon. A vaddisznók fokozott jelenléte már a turizmusra is kihat. „Esténként a fiatalok nem mernek kimozdulni szórakozni az éjszakai életbe, mivel hazafelé nagy eséllyel vaddisznókba futnának” – mondta el a révfülöpi polgármester. „A helyzet nagyon komoly. A lakosságot most már nem az érdekli, hogy ez a helyzet, hogy állt elő, hanem az, hogy hogyan lehet megoldani” – hangsúlyozta Kondor Géza polgármester. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. július 19. 11:06
VALAHOGY SZIVESEBBEN DISZNÓLKODOM, MINT VAD-KODOM. A FENE ÉRTI ESSZTET....
syphax
2018. július 19. 11:01
RÖF-RÖF-RÖF. UJNYÍíííí, UJNYíííííí, UJNYíííííííííííííííííííííííííííí! VADDISZNÓKAN VA'OK OSZT JÓLÉÉÉZEM MAGAMAT ITTEN. RÖFRÖFRÖFFFF! DA-GO-NYÁZOK ITT A NÁDASBA'...FRRRANKÓN RÖFFF!
szotyiratöbbpénzt
2018. július 19. 07:10
Nem normálisak ezek a disznók, le akarnak jutni a nádashoz, ahogy mindig is lejártak. Ki érti ezt?
TPali
2018. július 18. 11:40
„A helyzet nagyon komoly. A lakosságot most már nem az érdekli, hogy ez a helyzet, hogy állt elő, hanem az, hogy hogyan lehet megoldani” Hát ez a gond. Nem érdekli hogy az eszetlen erdőirtás miatt egyre kevesebb az életterük és akármerre mennek mindenütt emberi településbe botlanak. Talán nem kellene minden négyzetcentiméternyi területet kizsákmányolni, hanem ésszel megoldani az erdőgazdálkodást. Nem mindenből csak kivenni a profitot és hagyni lepusztulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!