A Heineken gyártja mostantól a Fradi-sört

2017. augusztus 01. 20:35

A Fradi sörét mostantól a Heineken fogja előállítani.

2017. augusztus 01. 20:35
Együttműködési megállapodást írt alá Magyarország legnépszerűbb és a világon is legismertebb sportegyesülete, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és az ország legnépszerűbb sörének gyártója, a HEINEKEN Hungária Zrt. A megállapodás értelmében az FTC Fradi sörét a Heineken sörfőzdéjében állítják elő – írja a csakfoci.hu.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. augusztus 04. 18:47
Eddig sem ittam a heinekent ezután pláne nem kell "verescsillagosfradi" sör!
választópolgár
2017. augusztus 04. 01:20
mit vártatok orbán neaztnézzékamitmondokhanemamitcsinálok viktor fineszes kormányától? harciasan megbüntették a hejnekemet hogy attól koldult. Azzal, hogy egy nyíltan magyarellenes céggel gyártatják a sört,a fradit is megalázták nem kicsit, nagyon. Szerencse hogy nem szeretem a sört.
liberálzöld.
2017. augusztus 02. 13:52
Ami igaz az igaz, azt soha sem mondta sem az Orbán, sem a Fidesz, hogy vörös csillagossal nem üzletelnek. Sőt!!!!
Ellensúly
2017. augusztus 02. 12:00
Ennyire volt fontos az önkényuralmi jelképet hordozó sörmárka gyártójának megregulázása. Hát gratulálok, Kubatov, ismét sikerült vastagos ráfosni arra, amit nemzeti konzervatív értékrendnek nevezünk. Igaz, ti egyre távolabb vagytok tőle, titeket nem zavar, ha ráfostok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!