Rátámadtak a Ligetben az ATV embereire

2017. július 06. 18:07

„Nem félek egy nőt megütni” – mondták a ligeti építkezésen dolgozók Benyó Ritának, a Heti Napló riporterének, az operatőrt pedig valóban meg is lökdösték.

2017. július 06. 18:07

A Városligetben, a jövő héten kezdődő vizes vb egyik készülő helyszínén forgatott az ATV Heti Napló című műsorának stábja. Ám az építkezésen dolgozók közül többen is meg akarták akadályozni ezt, „Nem félek egy nőt megütni” – kiabálta az egyik férfi  Benyó Ritának, a műsor riporterének, az operatőrt pedig valóban meg is lökdöste egy láthatósági mellényt viselő férfi.

Benyó a történtek után a verbális agresszió miatt tesz feljelentést, az operatőr még nem döntötte el, hogy ilyen eszközhöz folyamodik-e.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. július 08. 08:33
Ezt a lufit! Undorító bepróbálkozás.
tevevanegypupu
2017. július 07. 14:28
Nemm csodálom, ha valakinek viszket a tenyere Benyó Rita láttán és hangjának hallatán..Hogy mit össze hazudott a hír 24-ben is, az hihetetlen..annak szerencsére vége, úgy tűnik ezek szerint, hogy most az átv-t boldogítja..
cutcopy
2017. július 07. 11:00
Már megint egy mozgóképsorozat amit el lehet adni kriminek horrornak, vagy akár elsőfilmes homevideónak, attól függ milyen zenét tesznek alá..
dream killer
2017. július 07. 09:37
Csaxólok az építők bocsánatot, kértek és vizsgálatot indítanak az ügyben. A fröcsögést és a szokásos gyűlölködést lehet takarékra tenni, viktorfertőzésben szenvedő bohócok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!