Július 29-én rendezik az Anna-bált

2017. június 20. 12:31

A 192. Anna-bál színvonalát idén prímásverseny, operakoncert és utcabál is emeli.

2017. június 20. 12:31

Július 29-én rendezik meg a 192. balatonfüredi Anna-bált, melyet idén is prímásverseny és operakoncertek kísérnek, de lesz utcabál is a Blaha utcában.

Bóka István, Balaton-parti város polgármestere az eseményről szóló keddi balatonfüredi sajtótájékoztatón azt mondta: az Anna-bál szervezésében egyszerre törekedtek a hagyományőrzésre és a megújulásra. Ebben az évben is többnapos programsorozatot szerveznek a bál köré, az Anna Fesztivál rendezvényeit július 25-30. közt tartják a Balaton-parti városban.

Látványos lesz a tavalyi szépségkirálynő felvonulása és az idei győztesek sétakocsikázása, amelyen a szilvásváradi, a mezőhegyesi és a bábolnai állami ménesbirtok, valamint idén először a Magyar Nemzeti Lovas Díszegység is részt vesz – emelte ki a polgármester.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bruticsello
2017. június 20. 13:58
Az Anna-bál arról szól, hogy melyik keresztény középosztálybeli lányt kúrogassa a pénzes elit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!