A Vöröskereszt kiírta a külföldi támogatottságot

2017. június 29. 12:29

A Magyar Vöröskereszt kitette a honlapjára a törvényi kötelezettség alapján azt, hogy külföldről támogatott szervezetnek minősül.

2017. június 29. 12:29

„A Magyar Vöröskereszt a 2017. évi LXXVI a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényben foglaltaknak megfelelően a mai naptól a honlapján, valamint a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvény szerinti sajtótermékekben és egyéb kiadványokban alábbi logó feltüntetésével kíván eleget tenni jogszabályi kötelezettségének” – közölte a Magyar Vöröskereszt.

Ennek megfelelően kiírták a honlapra, hogy külföldről támogatott szervezetnek minősülnek.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haaszkristof
2017. június 29. 20:42
Nehogy kritikát megfogalmazzon a jövőben a magyar egészségügyről mert akkor tuti soros-ügynök ... figyelünk ám ... ugye elvtársak ?!
formaegy
2017. június 29. 16:47
"A Magyar Vöröskereszt kitette a honlapjára a törvényi kötelezettség alapján azt, hogy külföldről támogatott szervezetnek minősül." Tessék! Akinek nincs takargatni valója, becsületesen egy nemes cél érdekében működik, nem sz...ja tele a gatyáját ha a törvény szerint cselekszik. Erről van szó! Tiszteletem!
Pinter68
2017. június 29. 16:41
Miért ne tennék ki, számukra semmi jelentősége sincs. A Vöröskereszt nem áll a Fidesz támadásainak célkeresztjében és még a fideszhülyéknek sem lehet bemesélni, hogy a szent és sérthetetlen magyar kormány megdöntésén munkálkodik.
oskar
2017. június 29. 15:28
A pénz beszél.. Először adnak majd benyújtják a követelésūket. Orbán sem önzetlenül kapta, biztosan. Csak valószínű, ezt fiatalon nem gondoĺta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!