hvg.hu: A Magyar Idők kiadója megvette a Karc FM-et

2016. szeptember 11. 16:58

Liszkay Gábor cége, a Magyar Idők Kft. beváltotta vételi opcióját, így megszerezte a Karc FM-et – értesült a hvg.hu. A portál azt írja: az eddigi formális tulajdonos is már eleve Liszkay strómanja volt, de most hivatalosan is az ő cége lett a rádió tulajdonosa, amely a Simicska-birodalomhoz tartozó Lánchíd rádió konkurense próbál lenni.

2016. szeptember 11. 16:58

Vételi opciójával élve megszerezte a Liszkay Gábor tulajdonában lévő, a kormánypárti napilapot is kiadó Magyar Idők Kft. a Karc FM-et – írja a hvg.hu.

A korábbi tulajdonos Kriczki Andrea Hang-Adás Kft-je volt, de gyakorlatilag eddig is strómanként szolgált, a rádióhoz már induláskor Liszkay emberei kerültek, köztük például Gajdics Ottó – emlékeztet a portál.

A Karc FM a Simicska-csoporthoz tartozó Lánchíd rádió konkurense próbál lenni.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. október 09. 00:27
Kellemesen megtamogatva allami hirdetesekkel. A magyaridok is hetmerfoldes fos. De eleve nem ertem: partradionak ott a Kossuth, az is szepen uszit, minek megtobb? Jo, tudom, hogy a penzunk nem szamit, ha nephulyitesrol van szo..
Fahrenheit 451
2016. október 08. 18:37
"Az hogy milyen jó befektetés a Fidesz. Fidesz havernek lenni." muszáj, hogy ezzel az orbitális korrupcióval, lopással, tarhálással rohadtul pofára essenek.. ennél kevesebbért is kidöglöttek nagyhatalmú kormánypártok, amikről évekig senki nem sejtette, mint az MDF, Kisgazdák, MIÉP, szadesz.. és a maszop is az utolsókat rúgja.. előbb-utóbb mindenki letagadja, hogy valaha a fideszre szavazott..
3M..
2016. szeptember 29. 13:14
Az hogy milyen jó befektetés a Fidesz. Fidesz havernek lenni. Szebb Jövőt!
formaegy
2016. szeptember 14. 15:48
Most őszintén. Lánchíd Rádió Amióta létezik a legtöbb hallgatója 1018 fő volt. Általában 100-130 között hallgatják. Jelen pillanatban 113 fő. Karc FM Legtöbb hallgatója 778 fő volt Általában 70-110 között hallgatják Jelen hallgatója 55 fő. Hatalmas hírérték valóban, hogy ki a tulajdonosa))) A Karc FM konkurenciája akar lenni a Lánchíd Rádiónak.))) Hatalmas két rádió))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!