Szaniszló: A magyarság puszta léte forog kockán

2016. május 17. 09:03

Szaniszló Ferenc szerint a kisebbségeket sem kíméli a szerinte a „globális pénzhatalom” által finanszírozott „bevándoroltatás”.

2016. május 17. 09:03

Szaniszló Ferenc szerint a „globális pénzhatalomnak” csak addig fontosak a kisebbségek, amíg eszközként felhasználhatók. A műsorvezető szerint ha Magyarország elvész, akkor mindenki más is elvész a „kárpáti végvárban”, ezért nem kéne gyalázni az országot. AZ Echo TV műsorvezetője szerint a „globális pénzhatalom” ugyanaz, csak a nevét változtatta meg Szent Szövetségről antantra, aztán Európai Unióra és NATO-ra. Szaniszló szerint él a magyar isten.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. május 17. 22:14
De beindultak Szaniszlóra a sakálok. Hisztériás rohamot kapnak, ha a Mandin egy igazán magyar érzelmű ember gondolatait idézik be. Igaza volt Orbánnak, genetikailag kódoltan magyarellenes söpredék.
mokány
2016. május 17. 21:00
A történelem eddigi korszakaiban az uralkodó köröknek(ma:globális gazdasági érdekeltségek), szükségük volt tömegekre(paraszt,rabszolga, főleg: katona). A mai világban globális gazdasági szempontból nem érdemes az élőerő(emberi erőforrás) költeni. Terem az magától is. Még sok is. Nincs szükség hagyományos értelembe vett társadalomra(haza,család, stb.) sem. Esetleg megtürik a hajbókolókat (coclib, polkorrekt).
Strassnoff Ignác
2016. május 17. 19:45
"Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa." Magyarok istene... Meg a kurva anyád... Undorító, komcsi patkány.
Malcolm Reynolds
2016. május 17. 16:03
hát az echotv nézettsége nem véletlenül akkora amekkora (0,22% a teljes lakosságból)egy hüvelygomba reklámot többen néznek végig mint az echotv bármelyik műsorát. A szanilszló az echotv anettkája. Tényleg ez a szaniszló gyerek gyógyszerre iszik vagy baleset miatt lett ilyen? Mindegy is mert rém szórakoztató:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!