Óvodákba is kerülhetett a lejárt húsokból

2016. május 17. 13:24

Közintézményekbe, így óvodákba is kerülhetett hús azokból az üzemekből, amelyet a Nébih zárt be. Összesen tizenhárom tonna jelöletlen és lejárt terméket zároltak.

2016. május 17. 13:24

Egyszerre két önálló, de egy érdekeltségi körbe tartozó vállalkozásnál tartottak ellenőrzést múlt héten a NÉBIH munkatársai Szabolcs-Szatmár Bereg megyében. Az ellenőrök több higiéniai hiányosságot is feltártak és összesen mintegy 13 tonna jelöletlen és lejárt terméket zároltak. Az egyik cég közintézményeknek is szállított termékeiből.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. május 18. 07:30
Az a kérdés, hogy 'egészségre' káros, vagy nem. Ha csak érték csökkentett, de ehető és nem ártalmas, miért is ne lehetne a rászorultaknak ingyen odaadni??
Pandaka pygmaea
2016. május 18. 06:46
Nahát, tök retró ez is. Lesz petíció, hogy ne zárják be?
brekker
2016. május 17. 20:20
Mindez nem fordulhatott volna elő, ha a Szabadkereskedelem nevű primadonnát nem forgatnák naponta a szájukban a világpolitikusok. De mi köze a mi óvodáinknak a világpolitikusokhoz?
brekker
2016. május 17. 20:15
Pedig a papírhús mindig tisztább és kevésbé problémásabb, mint a helyi, valódi, amiről helyben kellene elkészíteni az első papírt, mert az felelősség, nem lehet visszafelé mutogatni. A helyi termelők frissen vágott húsai pedig eladhatatlanok, ha egyáltalán vannak még olyanok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!