György Bence lett az Origo új főszerkesztője

2016. március 17. 11:11

Az eddig a Faktor.hu-t vezető György Bence lett az Origo új főszerkesztője. György a Kreatív Online-nak nyilatkozott a váltásról.

2016. március 17. 11:11

György Bence, a nemrég indult Faktor.hu vezetője lett az Origo új főszerkesztője. György korábban a TV2-nek dolgozott.

A mostani Faktorról Origóra való váltásról György Bence a Kreatív Online-nak így beszélt: „Az Origo-NWM csoport tartalmi igazgatója lettem, ami a portfólió legtöbb szerkesztett tartalmának irányítását jelenti. Ide tartozik a Vs.hu, a We Love csoport , és persze az Origo is, amelyért közvetlenül, főszerkesztőként is felelek, de emellett fontos. Az előbbieknél a főszerkesztőkkel leszek elsősorban kapcsolatban. (...) Azzal, hogy az Origo-NWM csoport média portfóliója erősödjön, a cél a piacvezető szerep”.

A Faktorról úgy nyilatkozott: „A vezetés változik, hiszen velem jön Gábor László főszerkesztő is, aki a helyettesem lesz az Origonál. Más viszont nem, és ez így jó, a Faktor jól prosperál, napi átlag 100 ezer látogatója van, ezt sikeres projektnek gondolom, büszke vagyok arra, hogy a megalkotásában részt vehettem. Remélem az átmenet, amely a távozásunk után bekövetkezik, gyors lesz. Az új vezetők személye pedig egy hónapon belül eldől majd, a szerkesztőség irányítását addig megbízott főszerkesztőként Turi Zoltán veszi át”.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
boszorkánypöröly
2016. június 08. 22:07
Mennyire beteg állat vagy!:D
Bokros Birka
2016. március 29. 19:41
Vörös rigó, mint dalos pacsirta! :D
Hunyadi Mátyás
2016. március 26. 20:36
Egy ilyen internetes portál "föszerkesztőjének" lenni biztos jó állás. De én nem tartom semmire.
drkovax
2016. március 25. 01:51
És az origo vezetésébe mióta szólhat bele bárki jobboldali ? Hibádzik ez a mese ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!