Rangos civil díjat nyert az internetadó elleni tüntetés

2015. október 18. 16:31

Állampolgári kampány kategóriában a „Százezeren az internetadó ellen” kapta az Európai Civil Fórum európai demokratikus állampolgársági díjat – írja a 444. Az indoklás szerint az interetadó elleni tüntetés a legnagyobb tiltakozó megmozdulás volt Magyarországon az elmúlt 25 év alatt, amely először érte el, hogy az Orbán-kormány lemondjon egy intézkedéséről.

2015. október 18. 16:31

A „Százezeren az internetadó ellen” kapta az Európai Civil Fórum európai demokratikus állampolgársági díjat „Állampolgári kampány” kategóriában  – írja a 444. Az indoklás szerint az internetadó elleni tüntetés az elmúlt 25 év legnagyobb magyarországi tiltakozása volt, amely először tudta elérni hogy az Orbán-kormány egy intézkedését teljes egészében visszavonja. A díjat október 22-én Strasbourgban, az Európa Tanács épületében adják át.

A 444 megkérdezte a megmozdulás szervezőjét Gulyás Balázst is. „A tavalyi internetadó elleni tiltakozás megmutatta, az Orbán-kormány nem képviseli a többséget. A díj segíthet egyértelművé tenni az európai közvélemény felé: Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és politikájával” – mondta Gulyás a lapnak.

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. október 19. 13:29
A kis szentjánosbogarak.
Hora
2015. október 19. 12:52
Éltema agynúúperrel és brahiból rákerestem a nete: "kik állnak a civil alapok mögott" a gugli a barátod, adott pár vlaszt:http://alfahir.hu/node/121905 lényeg: Soors ú ás haveri köre ilyen, olyan áttétekkel. Miért is nem lepődtem meg: http://alfahir.hu/node/121133 http://alfahir.hu/node/121905 de van még fent pár forrás. Szóval ami a díjat illeti: kamulda. Elismerés Soros úr szervező készsége és trükkös jelleme előtt. Aki ezt az adót javasolta Orbánnak, az vagy komplett hülye volt, vagy Jóbarát beépített embere:) nem véletlenül mondta azidőítájt a főpolgármester, hogy "Viktor tanácsadói között nem mindenkit a jó szándék vezet". Persze amikor az ember ifjú s naiv még be is állhat az ilyen civilek közé, de sanszos, hogy idősebb korában már nem lesz túl büszke erre. Mert esetleg kiderül, hogy csak egy felhasznált eszköz volt.
Csigorin
2015. október 19. 09:40
Leforditva: Soros vallonveregette sajat magat.
áfonya
2015. október 19. 09:05
Jól járt a telefontársaság sok hülyével ,több milliót kaszált a telefonos világítással . Anno években aki tűzhöz közel ült melegedett, lopásoknak számtalan fortélya volt.Kisemberek miért ne vitték volna hisz a vezérektől látták a példát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!