Távozhat Gerkens az RTL Klub éléről

2015. február 04. 10:12

A reklámadó tervezett csökkentésével az RTL Group visszavonná az Európai Bizottságnak benyújtott panaszát – írja a Népszava. A lap szerint Gerkens magánéleti okokra hivatkozva távozik helyéről, Kolosi Péter azonban marad.

2015. február 04. 10:12

Ha a kormány javaslatára a parlament 5,3 százalékra csökkentené a reklámadót, az RTL Group visszavonná az Európai Bizottsághoz tavaly októberben benyújtott panaszát – írja a hír24 a Népszavára hivatkozva. Dirk Gerkens, a televízió magyarországi igazgatója a lap szerint heteken belül távozhat pozíciójából, azonban Kolosi Péter programigazgató és Kotroczó Róbert hírigazgató a helyén marad.

A Hír24-nek Gerkens távozását nem kommentelte az RTL Group, viszont üdvözölte a reklámadó várható változását. „Ez egy pozitív és a fontos jelzés lenne az összes magyarországi nemzetközi befektető számára. És ahogy már korábban leszögeztük: az RTL folytatja a független híradást” – mondta Oliver Fahlbusch, az RTL Group alelnöke.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. február 05. 11:40
Na, beszart a Népszava, hogy az RTL esetleg mégsem fúja tovább az ő nótájukat...
puszika
2015. február 05. 11:39
Gondolom Gerkens meg téged, az ellenkezőjéről!! Ostoba!!!
Qsza
2015. február 05. 11:37
Szóval a fenyegetés és családmenekítés azért volt, hogy látványos legyen a magánéleti ok. Ha már vissza kell vonulni, még egy utolsót rúgjunk bele az ellenségbe, jaj bocsánat, ellenfélbe :)
Selamat
2015. február 05. 11:37
Nahát, nem csak a családját, hanem őt is megfenyegették és ezért családi okok miatt lelép? A mocsok hazudozója! Jó lenne, ha Jóbarátja is követné példáját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!