Nyilvánosan mutatkozott Simicska Lajos

2014. szeptember 20. 19:01

Az új sárvári lovascentrum átadásán nyilvánosan mutatkozott Simicska Lajos nagyvállalkozó. A Magyar Nemzet fotósa több fényképet is készített az eddig visszavonultan élő Simicskáról.

2014. szeptember 20. 19:01

Félmilliárdos beruházás keretében épült négy évszakos díjugrató lovaspálya Sárváron, a Vadkert Majorban. A lovaspálya a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. tulajdonában van, ami a Mezort csoporthoz tartozik. A lovaspálya szombati átadásán megjelent a Mezort Zrt. vezérigazgatója Purgai Ferenc, valamint a cégcsoport egyik tulajdonosa Simicska Lajos. Simicskáról a Magyar Nemzet fotósa több fényképet is készített. A lap szintén a vállalkozó érdekeltségi körébe tartozik.

Simicska a képeken a többek közt látható Liszkay Gáborral, a Magyar Nemzet igazgatójával és főszerkesztőjével, Nyerges Attilával, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt tanácsadójával, Németh Lászlónéval, a volt fejlesztési miniszterrel, aki jelenleg a takarékszövetkezetek integrációjáért felelős államtitkár posztot látja el, de ott volt az átadáson többek közt Sárvár polgármestere, és a Class FM vezérigazgatója is.

Simicska Lajos visszavonultan él, hivatalos fotó több éve nem készült a Fidesz gazdasági hátországának egyik vezetőjéről. Az utóbbi hónapokban a sajtó kormányzati és fideszes forrásokból arról számolt be, hogy Orbán Viktor és Simicska kapcsolata megromlott, amiért a két fél háborúskodásba kezdett egymással.

Fotó: Hegedűs Márta/Magyar Nemzet

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2014. szeptember 21. 17:10
Bayer Zsolt Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban: „Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végsõ bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nõrõl, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység. Hát így."
hátakkor
2014. szeptember 21. 14:02
Ma és is nyilvánosan mutatkoztam
*ufó*
2014. szeptember 21. 08:52
mindenesetre örömteli, hogy milyen sok fideszes kommentálta a hírt: egyértelművé téve, hogy a Louis vagy a Viki oldalán áll :) itt egy újabb cikk, ahol kiderül, hogy nemcsak Louis élt rejtőzködve - és közpénzt lopva fideszes szokás szerint - majd jelent meg hirtelen a nyilvánosság előtt, hanem még jónéhány fideszes nyomorult kész harcba szállni a mi szeretett és a focihoz kitűnően értő Orbán elvtársunk ellen http://444.hu/2014/09/21/vampirok-a-napon/
Bankkárkormány
2014. szeptember 21. 07:54
Több helyről megerősített források szerint Németh Lászlóné miniszteri kinevezése előtti kötelező bizottsági meghallgatásán a PAPÍRBÓL felolvasott mondandóját így kezdte: Tisztelt Bíróság (bizottság helyett) :)))))))))))))))))) Többen felnyerítettek, van aki megjegyezte hogy az majd később lesz:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!