Gyurcsány régebben aktivista fiú volt, most már konzervatívabb

2014. június 22. 12:05

Az Origo azt kérdezte a szárszói találkozó résztvevőitől: mit szólnak hozzá, hogy Gyurcsány megbánta első miniszterelnökségét?

2014. június 22. 12:05

Gyurcsány Ferenc azt mondta: nem ismerte a „saját pártjának mélyben szunnyadó kultúráját” és tele volt illúzióval arról, hogy milyen gyorsan lehet az országot megváltoztatni. Hozzátette: „nagyon aktivista fiú voltam akkor, most már konzervatívabb vagyok”.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2014. június 23. 09:24
Gyurcsány monnya, hogy "nagyon aktivista fiú voltam akkor, most már konzervatívabb vagyok". Tessék? Van olyan nap, a káprázatos bukása után, hogy nem szerepel bármilyen ürüggyel bárhol? A ripacs hiperaktívitás az nem "konzervatívabb" a kussolásnál!
ciseaux
2014. június 23. 09:19
Gyurcsány "nem ismerte a „saját pártjának mélyben szunnyadó kultúráját”" Wow! Ez lesz a hét zsidó vicce? Ferit is kontraszelektálta az mszmp? Vagy, mint Nagy Imivel, akinek ő a reinkarnációja, pedig az anyósa apukája... Ferinek egy szavát sem lehet elhinni, ezt már tudjuk, de, hogy ő maga freudizálja saját magát és minden alkalommal!! Öszödön flottúl tudta, hogy a "bal"-oldalra és őrá mi vár: "Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is." De Öszödön éppen a politikai hatalom mámoros gyönyöreiről tárogatott: "Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban." De Öszödön azt is elhazudta, hogy: "Soha egy darab interjút nem fogok adni akkor, amikor be fogom fejezni, hogyha vitával fogunk elválni egymástól. Soha. Soha nem fogom a magyar baloldalt bántani. Soha." Most a szárszói zombi-jamburee-n hazudja, hogy... Ja, hogy volt ott egy csábító szereplési lehetőség, egy M-I-K-R-O-F-O-N, meg kamerák.. Ha van egy (1 db.) épeszű ember még a "bal"-oldalon, valószínűleg ő bánja legjobban, hogy a Horn, a D-209 után besétáltak a Feri utcájába, is. Bár, ha van egy kis szerencsénk, Feri is csak egy "tünet" az mszmp-szdsz utód "bal"-oldal lassú de biztos pusztulásának.
kuzmics
2014. június 23. 06:12
Máris húz be középre. Most ez a szakasz következik.
Ángyán Páván
2014. június 22. 20:54
"nagyon aktivista"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!