Schiffer: Van az ökopolitikának parlamenti képviselete

2014. április 07. 00:13

Schiffer András szerint a semmiből hozták vissza a LMP-t, miközben senki sem hitt abban, hogy talpon tudnak maradni. Külön megköszönte a visszavonuló képviselőknek a munkát, valamint külön gratulált Mesterházy Attilának. Azt mondta, hogy korrekt ellenzéki együttműködésre hajlandóak a szocialistákkal a továbbiakban is.

2014. április 07. 00:13

Továbbra is van az ökopolitikának parlamenti képviselete Magyarországon – mondta Schiffer András. Az LMP társelnöke szerint a semmiből hozták vissza a pártot, miközben senki sem hitt abban, hogy talpon tudnak maradni. Schiffer azt mondta, erre az eredményre büszkébb, mint a 2010-esre. „Szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a hősies tetthez” – mondta Schiffer. Különösen megköszönte Osztolykán Ágnesnek és Ertsey Katalinnak, hogy visszavonulásuk ellenére támogatták a pártot, valamint a szintén visszavonuló Vágó Gábornak, hogy rendületlenül vitte az áfacsalások ügyét.

Schiffer személy szerint gratulált Mesterházy Attilának, és azt mondta: korrekt ellenzéki együttműködésre hajlandóak a szocialistákkal a továbbiakban is. A Jobbik sikeréről Schiffer elmondta: világos, hogy ebben az országban százezrek elkeseredettek, dühösek. Az igazi kihívás szerinte az, hogy bemutassák a csalódott embereknek, hogy van más választás, mint a szélsőjobboldali pártok.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. április 07. 12:39
álzöld szdsz utódpárt kifinomultabb módszerekkel:http://kepfeltoltes.hu/140407/003d_www.kepfeltoltes.hu_.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201404
doncamillo
2014. április 07. 08:41
Már ez is kezdi a hazudozást: úgy képviselik az ökopolitikát, ahogy a mesében a farkas Piroskáét:-))) És a lóláb is szépen kilóg ezekből az szdsz-klónokból, hiszen Andriska sietett kijelenteni, hogy "korrekt módon" a jövőben hajlandók a komcsikkal együttműködni...ugye ismerős?!! Nesze neked "ökopárt"!!!
Kárpáti Zoltán
2014. április 07. 03:44
A szereposztás nem változott. Ez azért annyira nem nagy bravúr, hogy éppen csak hogy átestek a küszöbön. Bizonyára nem azért mert olyan koncepciózusnak találták volna a választók az LMP-t az elmúlt négy év során. És már megint a zöldséggel kezdik... és ökopártnak akarják eladni magukat. Amit úgyse vesz be senki.
Kárpáti Zoltán
2014. április 07. 03:40
Milyen ökopolitikának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!