Mesterházy: Az MSZP programja igazi baloldali program

2013. október 28. 21:25

Munkahelyeket és egzisztenciális biztonságot ígér a magyar családoknak az MSZP. A párt választási programja ezért igazi baloldali program, fogalmazott egy szombathelyi rendezvényen Mesterházy Attila.

2013. október 28. 21:25

A szocialista párt elnöke szerint a legfontosabb probléma ma Magyarországon, hogy hiányzik az egzisztenciális biztonság, ezért olyan Magyarországot szeretnének, ahol a jólét jellemzi a mindennapokat. A választási kampányban a Fideszt szembesíteni akarják azokkal teljesítetlen ígéretekkel, amelyekkel 2010-ben a választópolgárokat traktálták, a hazugságokat szembe akarják állítani a tényekkel, megmutatva a választóknak a Fidesz igazi arcát – mondta Mesterházy Attila egy szombathelyi rendezvényen.

Hozzátette: az MSZP jelöltjei és országos politikusai végigjárják majd a kampányban mind a 106 választókörzetet, meghallgatják a választókat, és megismertetik velük választási programjukat. Mesterházy Attila Szombathelyen pártjának két országgyűlési képviselőjelöltjét mutatta be: az 1-es számú, szombathelyi központú választókerületben Nemény Andrást, a párt Vas megyei elnökét, a 2-es számú, sárvári központú választókerületben pedig Fehér Lászlót, Celldömölk polgármesterét indítják.

Az MSZP sajtótájékoztatóra érkező elnökét demonstrálók csoportja várta, a tüntetők Eladtátok az országot, Bukott baloldal, Hazaáruló feliratú táblákat tartottak. A Fidesz is szükségét érezte, hogy reagáljon Mesterházy mondataira: „A Vas megyeiek nem kérnek többet ugyanazokból, akik tönkretették az országot, és kilátástalanságba taszították az itt élőket, nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból” - közölte Hende Csaba.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. október 29. 08:17
meseházi van pofád ezek után programról hazudozni ,régen a büdös pikcsában kéne téged elküldeni te hazug .
ballada
2013. október 29. 08:16
Ugye meseházi a főprogramotokat bemutattátok a videóhamisitási mutyival. Én is hiányolom a jobbik támadását az mszp ellen ,ha parlamentben a jobbik nem vonja felelősségre az mszpt akkor a jobbik azonosul a videómutyizó mszpvel. Jobbik a nagy igazságszakértő nem kiabál az mszpre a videó hamisítás ügyben ,de a parlamentben az mszpvel összhangban támadást indított a Fidesz ellen,az egész baloldal benne van a videóhamisítás mutyiban az lmpvel együtt ,főkolomposok az mszp a többi ballibsipárt rásegített a támadással a jobbikkal együtt,,jobbik huzzon el sunyiban ,ugye kiderült az mszp egyik szárny pártja.
silvester
2013. október 29. 05:23
A mi programunk csinaltass videot,masold es sokszorositsd,a jogdijat meg ne fizesd be,hasznaljuk fel inkabb kampany?celra. Ez a senkihazi osszeteveszti a programot,a pogrommal. Menj az atv-be ati te kozejuk valo vagy.Ott csinalj pogromot,peter a nemetha halas lesz erte.Lebegjen elotted a greczy eset.Latod O sokkra vitte,alelnok lett a dinkaknal.
states
2013. október 29. 02:36
blablabla, arról beszélj, baszki, hogy mikor mondasz le azok után, hogy kiderült, pontosan tudtad, honnan származik a bajai videó, és volt pofád ennek ismeretében Orbánt vádolni az első nyilatkozataidban, addig, amíg le nem buktatok, Takarodj a közéletből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!