Horgászok verekedtek össze

2013. július 22. 09:25

Összeverte egymást két horgásztársaság a Szomódi horgásztónál. A két társaság hirtelen keveredett szóváltásba, majd ütötték és rúgták egymást.

2013. július 22. 09:25

Két közeli szemtanú szerint mindkét társaság sokat ivott, majd összevesztek valamin, a vitából pedig verekedés lett. Az egyik tettes késsel is fenyegetőzött, ezután az egyik horgászt úgy megütötték, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A négy támadó elmenekült a helyszínről, őket a rendőrség Komáromban kapta el, majd a kihallgatás után elengedte őket. A tettesek később visszamentek volna horgászni, ezt azonban a tulajdonos egyértelműen nem engedte meg nekik.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapsihapsi
2013. július 22. 13:50
stresszes sport ez kérem :D
hartnesz
2013. július 22. 13:22
Ülnek ülne elfojtják aztán megint ülnek egyszer csak robban a bomba. legalább időnként beugranának hajkurászni azokat a szerencsétlen halakat..
tetigi
2013. július 22. 12:48
A horgászok a világ legszelídebb, legkedvesebb, legjámborabb élőlényei. Legalábbis: látszólag. Tisztelettel a kivételnek, de rengeteg sötétállat, agresszív bunkó van közöttük. (Amint csak a népesség más populációiban is).
Szellike
2013. július 22. 10:03
A horgászás többnyire burkolt alkoholizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!