Indul a Balatoni Nyár a köztévén

2013. június 13. 13:35

Hétfőtől ismét látható az M1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornákon a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező műsor.

2013. június 13. 13:35

Lencsó Rita, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtófőnöke elmondta: a stábtagok nemcsak a Balaton partjáról, hanem harminc más vidéki helyszínről is jelentkeznek majd a műsorfolyamban. A tudósítók jelen lesznek a fontosabb kulturális eseményeknél, többek között a Nagyon Balaton, valamint a Balaton Sound rendezvényről adnak helyszíni tudósításokat.

Milus Katalin felelős szerkesztő arról számolt be, hogy az augusztus 20-ig jelentkező Balatoni Nyár reggelente már negyed nyolc előtt rövid ajánlót ad, a műsor pedig minden nap 9.15-től 11 óráig lesz látható. Élő bejelentkezést láthatnak még a nézők a déli és az esti Híradókat követően.

A rádiózók délutánonként a Kossuth Rádióban hallhatnak összefoglalókat a műsorból, amelyet délutánonként mindkét tévécsatorna megismétel. A műsor ezúttal a határokon túlra is kitekint: magyar vonatkozású fürdőhelyekre kalauzolják el a nézőket. A tájékoztatón bemutatkozott a program több műsorvezetője is: Mádai Vivien, Harsányi Levente, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Borbás Marcsi, Szujó Zoltán, Rátonyi Krisztina és Tóth Tamás.

A Balatoni Nyár hetente két alkalommal az Erzsébet-táborból is bejelentkezik, bemutatja az ottani tematikus sporttáborokat. Ebben Balogh Gábor öttusázó olimpikon, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány képviseletében lesz a stáb segítségére.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 14. 11:55
Elég uncsi kis műsor volt/lesz ez a balatoni nyár,de a családbarátot nem fogja alulmúlni.Az egy olyan szinten érdektelen műsor,hogy kritizálni se lehet.
=nessuno=
2013. június 14. 01:52
Pénzszórás.:( Bulvárosítják a köztévét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!