PM: Lerohasztották Budapestet

2013. március 27. 10:06

A Párbeszéd Magyarország úgy véli, azért nevetséges a főváros adósságának átvállalása, mert enélkül Budapest csődbe menne.

2013. március 27. 10:06

A Párbeszéd Magyarország (PM) szerint a főváros és a kormány között megkötött Budapest21 elnevezésű szerződés nem tartalmaz semmilyen számon kérhető konkrétumot. Kaltenbach Jenő fővárosi képviselő, a Párbeszéd Magyarország párt nevében a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az adósságátvállalás az egyetlen konkrét pont, amelyet viszont nevetségesnek nevezett, mert az elmúlt két és fél évben annyira „lerohasztották” Budapestet, hogy csődbe menne, ha a kormány nem vállalna át valamit. A főváros „lerohasztása” a rezsicsökkentéssel folytatódik, mivel ezzel az önkormányzat bevételeit csökkentik – tette hozzá.

Hanzély Ákos, a PM másik politikusa a taxirendelettel kapcsolatban azt mondta, hogy a fix összegű tarifa bevezetése a válság közepén 50 százalékos díjemelést jelent, ezért ezt nem, csak a versenyt támogatják, valamint az illegális taxisok jobb kiszűrését. Hozzátette: irreális, hogy az autók egyharmadát egy év alatt lecseréljék.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dunakesziszentendre
2013. március 27. 13:06
Kampányoljatok ezzel, hogy Budapest le van rohadva. Nyomorult Jávor-Karácsony hülyék.
justiceforhungary
2013. március 27. 11:33
''A Párbeszéd Magyarország úgy véli, azért nevetséges a főváros adósságának átvállalása, mert enélkül Budapest csődbe menne.'' Demszki barátotok mit szól hozzá ?
lófasztsetudszdeazértugatsz
2013. március 27. 11:27
bajnai-csicskák
citizen queen
2013. március 27. 11:14
Lerohasztották Budapestet - bizony, a demszky-éra húsz éve alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!