Belehúzott a TV2: öt saját gyártású produkció is a programon

2013. február 16. 09:37

Számos saját gyártású és nagy költségvetésű szórakoztató műsort indít, illetve tovább színesíti magazinműsor és sorozatkínálatát a TV2. Többek között egy új tehetségkutató mellett Vujity Tvrtko is műsort kap.

2013. február 16. 09:37

Kiemelkedően erős, új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2-csoport az év első negyedében a Sat-TV-Radio cikke szerint. Március elején visszatér A 40 milliós játszma Rákóczi Ferivel, késő tavasszal pedig Az ének iskolája címmel gyerekek énekes produkciójára épülő új formátum mutatkozik be. A Magyarországon már ismert tehetségkutatók struktúrájával ellentétben itt nem lesz kiesés, viszont a zenészszakma legelismertebb képviselői segítik majd a gyerekeket. Márciusban a Hal a tortán is új részekkel jön a csatornán.

Szintén az új programkínálat része a Sherlock és Watson című, szerda esténként már látható sorozat. Más témájú, de külföldön szintén sikeres az Amit a szív diktál című széria, címszerepben a Paula és Paulina, az Esmeralda és az Eva Luna sztárjaival.

A SuperTV2-n február elején elindult A Nagy Duett második szériája, ami a harmadik legnézettebb csatornává emelte a SuperTV2-t adott idősávban.

A szintén a portfólióba tartozó PRO4-en február óta látható a Last Resort – Belső ellenség című vadonatúj sorozat,tavasszal pedig debütál Vujity Tvrtko saját magazinműsora, a Tvrtko szerint a világ.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. február 28. 21:52
Jó,hogy van ez a fránya félszáz csatorna.Ebből m indig tudom,hogy a jó szomszéd mit csinál.Nekem a tizennégy is sok lenne. Csak hadd erőlködjenek,dolgozzanak,költsenek a csatornák./Kanálok/ Reméljük,hogy valahára kitermelnek néhány egyéniséget,szellemileg friss,önálló gondolkodásra képes egyént.Hajrá!!!
Szorgos Lajhár
2013. február 18. 17:43
Ugyan már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!