Kossuth, Petőfi, Dankó: Nótarádiót indít a közmédia

2012. december 04. 11:56

Karácsony előtt kezdi meg adását a Dankó Rádió. A klasszikus magyar nótákat és operettslágereket sugárzó csatorna az eddigi Régió Rádió frekvenciáin szól majd, a regionális híradások átalakítása után.

2012. december 04. 11:56

Karácsony előtt kezdi meg adását a Dankó Rádió. A klasszikus magyar nótákat és operettslágereket sugárzó csatorna az eddigi Régió Rádió frekvenciáin szól majd, a regionális híradások átalakítása után - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója. Böröcz István közölte: a regionális rádióadások jövőjének meghatározásakor merült fel, hogy a magyar nóta kiszorult a médiából, annak ellenére, hogy sokmilliós, zömében vidéken élő tábora van a műfajnak.

Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója közölte: meggyőződése, hogy a Dankó Rádió a Kossuth, a Petőfi és a Bartók Rádió mellett a maga műfajában szintén piacvezető lesz. Az országos rádió műsorai Budapesten készülnek, a rádió öt regionális stúdiója pedig megszűnik. A rádió felelős szerkesztője Tarnai Kiss László lesz.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
impertinent
2012. december 11. 00:46
Annyi, de roppant aktív még.
Akvínói akvavit
2012. december 11. 00:45
Kibaszottan jobboldaliként: valami oly mértékben hányingerem van ettől az egész avitt bandától, hogy azt nem tudom elmondani.
Claypool
2012. december 11. 00:45
1. Makovecz szegény forog a sírjában! 2. Íme,itt a Puzsér által vizionált operettország újabb pezsgőpukkantása! 3. Egyvalamivel adós a magyar média a rendszerváltás óta: Rockrádióval! Belőtt hajú műfogsoros kultúrház huszárok,és duzzadó keblű hatvanas mature menyecskék párzási énekei fognak elfoglalni egy egész hullámhosszt! Csúcsfasza!!!!!!!
next mindig élni fog
2012. december 11. 00:45
Már látom a hallgatottsági adatokat! Tutira partiban lesznek a kereskedelmi rádiókkal!:) Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!