Cigány-magyar együttélésről tárgyal a Jobbik

2011. szeptember 09. 10:28

Többek között a devizahitelesek problémáiról, a gazdasági fejlődés „valós lehetőségeiről”, és a cigány–magyar együttélés kérdéseiről tárgyal a Jobbik kétnapos frakcióülésén Kehidakustányban. Folytatják a vidéki zsebszerződések elleni akcióikat és le akarják állíttatni a kormány luxusberuházásait, külsős megrendeléseit is.

2011. szeptember 09. 10:28

Pénteken kezdődik a Jobbik kétnapos frakcióülése a Zala megyei Kehidakustányban, amelyen a párt az őszi ülésszakban napirendre kerülő legfontosabb témákkal kapcsolatban alakítja ki szakmai álláspontját - mondta el az MTI-nek a párt frakcióvezető-helyettese. Volner János a fontosabb ügyek között a devizahitelesek problémáit, a gazdasági fejlődés „valós lehetőségeit”, illetve a kormány őszi jogalkotási tervében szereplő 63 törvényt említette.

A Népszabadságnak Mirkóczki Ádám jobbikos politikus korábban kiemelt témaként említette a cigány–magyar együttélés kérdését is. A Jobbik újra be fogja nyújtani a cigány–magyar együttélés problémáit vizsgáló eseti bizottságra vonatkozó indítványát, folytatják a vidéki zsebszerződések elleni akcióikat és le akarják állíttatni a kormány luxusberuházásait, külsős megrendeléseit is - fűzte hozzá a politikus.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SBI
2011. szeptember 10. 11:54
Csak a halott indián jó indián. - Én előre szóltam.
Kedves Robi
2011. szeptember 10. 11:51
Sokadszorra látom a "szocialistáknálnemjöttembe" Balóné asszonyt férfi ruhában. Felteszem a kézenfekvő kérdést: "Buzi-e vagy?":D
soelmo
2011. szeptember 10. 11:21
De ha ennyire elkötelezett vagy kukagyerek "tesvér", akkor ezt neked jobban kellene tudnod!
soelmo
2011. szeptember 10. 11:20
......az eu-képviselőt pedig Moszkvából hozták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!