Délután lezárhatják a rakpartokat

2011. január 17. 11:40

Késő délután szakaszosan lezárhatják a budai és a pesti alsó rakpartot a Duna vízállásának emelkedése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

2011. január 17. 11:40

Lezárhatják hétfő délután a budai és a pesti alsó rakpartot. A BKK és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkatársai folyamatosan figyelik a Duna vízállását, hogy minél tovább közlekedhessenek járművek. A rakpartok első, részleges lezárását 640 centiméteres Duna vízállásnál kell megtenni a korábbi tapasztalatok szerint.

Vasárnap 19 órától a budai oldalon a Margit hídtól az Árpád híd felé, a pesti oldalon pedig a Parlament és a Margit híd között 30 km/órás sebességkorlátozást vezettek be. Az BKK arra kéri az érintetteket, hogy a rakparton parkoló járművüket vigyék biztonságos helyre, továbbá felhívják a figyelmet arra is, hogy Budapesten a rakpartok várható lezárása, valamint az EU-elnökséghez kapcsolódó forgalmi korlátozások miatt torlódások várhatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!