Hajrá Magyarország, hajrá őszinte beszéd!

2010. február 03. 16:11

A YouTube-on keresztül üzent Mesterházy Attila Orbán Viktornak.

2010. február 03. 16:11
Orbán Viktor néhány nappal ezelőtt kérte az emberek segítségét a Facebookon ahhoz, hogy mi az, ami semmiképpen se maradjon ki az évértékelő beszédéből. Erre a felhívásra Mesterházy Attila sem tudott nemet mondani, az MSZP kormányfőjelöltje videóüzenetben járult hozzá ahhoz, „hogy megszülethessen a Fidesz elnökének évértékelő beszéde”.

Mesterházy szerint a „Fidesz programot, mint egy atomtitkot úgy őrzik”, és csak elszólásokból tudhatjuk, mint tenne a párt valójában. Éppen ezért a szocialista politikus több javaslatot is tett, amiről Orbánnak beszélni kellene. Felvetette a költségvetési hiány kérdését, a közmédiumok esetleges centralizálást, az alkotmánymódosítást, és az önkormányzati választások elhalasztásának a lehetőségét is, mint témát.

Több ötlet arra vonatkozott, hogy Orbán végre valljon színt a Jobbikkal és a szélsőségesekkel kapcsolatosan. Mesterházy Attila a rövid videót „Hajrá Magyarország, hajrá őszinte beszéd!” felkiáltással zárta.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kris
2010. február 03. 23:27
Azért az valahol megnyugtató, hogy követelte a színvallást fasizmus ügyben. Amit nem értek, hogy miért nem lehet kommentelni a videót. Valamitől félnének? De akkor értékelni miért lehet? (Másfél csillagocskánál jár a szösszenet.)
medve
2010. február 03. 22:05
Minden híradóban benne volt, vagyis nem bizonyult rossz kommunikációs húzásnak, technikailag.
Awakening
2010. február 03. 19:35
Örülök Attilának... Ezeket leszedálták, hogy ekkorákat hibáznak ? 1 darab jó megmozdulásuk sem volt idáig, csak vágják a fát maguk alatt. Nem tudom ki a kampányfőnök (már az igazi), de biztos folyamatosan részeg.
kalandféreg
2010. február 03. 18:33
És majd ezt is megméretik a századvéggel?? :o))) Majomparádé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!