Elhagyhatta a kórházat Bujtor István

2009. szeptember 24. 16:56

Hosszú hónapok után végre hazatérhet Bujtor István. A közkedvelt színész állapotáról azonban még mindig nem nyilatkozik a család.

2009. szeptember 24. 16:56
Még mindig nem tudni, pontosan milyen állapotban is van Bujtor István, aki  - ahogy annak idején mi is megírtuk - augusztusban került kórházba, légzésleállással, keringési összeomlással. A művész családja ma közleményt juttatott el a Veszprémi Petőfi Színházba, amelyben tudatják, hogy a Bujtor István elhagyhatta a veszprémi kórházat, rehabilitációját  pedig Budapesten folytatják.

Arról azonban továbbra sincs hír, mennyire javult Bujtor állapota a kórházban történt agyvérzés után, tud-e kommunikálni, képes-e mozgásra. A család megköszönte a veszprémi kórház orvosainak, munkatársainak áldozatos munkáját, heroikus küzdelmét, és köszöntüket fejeztek ki mindazoknak, akik távolról kísérték figyelemmel, az eseményket és hitükkel erőt adtak, Bujtor István küzdelméhez.

Bujtor Istvánt kiengedték a kórházból! (tv24)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lordius
2009. szeptember 28. 11:25
Azért elég dúrva, hogy a reakció honlapján még kint van ez a hír linkként. Mondhatni ciki..
Gabe
2009. szeptember 27. 17:13
Nem ártana update-elni a hírt...
Zia1
2009. szeptember 25. 09:22
Gyógyulást kívánok neki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!