Club Aliga: Nehezen viselik a kommunisták, hogy már nem az övék

2021. március 23. 18:54

A kommunisták és utódaik – ahogy azt megszokhattuk – még lopni is csak úgy tudnak, hogy közben rombolnak.

2021. március 23. 18:54
Ódor János László
Kontra

„TL;DR, azaz A Lényeg (akinek esetleg nincs kedve végigolvasni):

A kommunisták már Rákosiék idejében elvették a balatoni üdülőket tulajdonosaiktól, jó részüket lerombolták (Aligán és Őszödön ugyanaz volt a forgatókönyv),

A rendszerváltás után szépen mindent hagytak évtizedekig rohadni; illetve külföldi érdekeltségű cégeknek árusítottak ki, akik aztán szintén nem csináltak semmit (de húszemeletes luxusszállót terveztek mélygarázzsal),

És bár eredetileg nem terveztük Gyurcsányt belekeverni, de vastagon, aktívan benne volt a kapcsolódó privatizációs ügyletekben,

A Jobbik-MSZP-SZDSZ-érdekszövetség pedig pofátlan módon most a Fidesztől félti Aligát – és olyan partszakaszt akar »visszaadni a népnek« jó demagóg módjára, ami korábban se nagyon volt a népé – legfeljebb a tulajdonosoké, szállodáké, fürdőegyesületeké.

A tanulság (semmi új): a kommunisták és utódaik – ahogy azt megszokhattuk – még lopni is csak úgy tudnak, hogy közben rombolnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
György60
2021. március 24. 16:08
Szomorú, hogy olyanok köpködnek, akiknek semmi tudásuk sincs. A Club Aliga tulajdonosa az Appenin Nyrt. melynek 52%-a kistulajdonosoké, a többi az OTP-é, az Indotek Grouppé( Jellinek Dániel cége), valamint több kisebb 5 % tulajdon feletti más cégé. Semmi köze hozzá Mészáros Lőrinc és Tiborcz István uraknak. Előbb tájékozódni, aztán csapkodni! Egyébként meg Balatonvilágos és Balatonaliga e roncstelep része szépül meg, új közpark, és rendezvényközpont épül a köznek, és szép új épületek, kikötő épülnek, amik helyben munkát, meglhetést adnak. Akinek ez nem tetszik, az nem normélis.
nemecsekerno_007
2021. március 23. 21:13
Ilyenek a prolik. Volt idejük kifejlődni a Kádár rendszerben, ideálisak voltak a körülmények.
kunfia
2021. március 23. 19:44
Mennyire idióta banda ,akik a Fidesz facebookját kezelik,már nem bírták a kritikát,nehogy a birkáik elkallódjanak,így ők is letiltottak. Minden idők legkorruptabb,legalkalmatlanabb fickója vezeti ezt az országot!
kunfia
2021. március 23. 19:32
De miért jár a Nemzet Vejének az az értékes ingatlan? Megdolgozott érte? Tényleg? Ráadásul le is zárta azonnal még a helyiek elöl is a vízhez bevezető utat. Milyen család ez,hogy az összes munkavállalói jogot uralkodása alatt elvonta,közben meg az összes értékes nyaralóterületet lenyúlta,hogy életed végéig ezeket szolgáld?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!