„Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod, odakint most szörnyek járnak” – Hajdú Péter üzent Pottyondy Edinának

2024. március 31. 19:00

„A mennyiség nem szinonimája a jónak” – Havas Henriknek is odaszúrt bejegyzésében a műsorvezető.

2024. március 31. 19:00
null

Hajdú Péter a Facebookon üzent Pottyondy Edinának és Havas Henriknek is odaszúrt. Ugyanis Pottyondy Edina még csütörtökön, a Facebook-oldalán kritizálta Hajdú Pétert a Varga Judittal készített interjúja miatt.  

„Először is örülök, hogy megnézted a Varga Judittal készült interjúmat és az alapján mondasz véleményt. Bevallom én is követem a munkásságodat a YouTube-on és azt is elismerem, hogy kimagaslóan jó vagy a saját műfajodban” – fogalmazott közösségi oldalán. Hozzátette: „Azt viszont el tudom képzelni, hogy interjút többet készítettem már, mint Te, ezért örömmel reagálok észrevételeidre. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Bár az is igaz, hogy a mennyiség nem szinonimája a jónak. Erre kiváló példa Havas Henrik munkássága”. 

Hajdú Péter szerint nem fair, hogy Pottondy megpróbálja a köztársasági elnöki kegyelem kompetenciáját hirtelen az igazságügyi miniszterre átruházni. „Nem szakítva a 25 éves szokásjoggal ő is aláírta, mert eddig az összes elnöki kegyelmet aláírta az összes igazságügyi miniszter az elmúlt 25 évben” – fogalmazott. Hozzátette: „Egyébként elmondtam az interjúban, hogy a kegyelmi ügy a Magyar Péter jelenség origója, ugyanis akkor jött elő azzal a poszttal, amelyben még úgy tűnt, hogy a volt feleségét akarja védeni. Azóta tudjuk, hogy

 valójában Varga Juditot és ezt a posztot ugródeszkának használta”. 

Hajdú azt is kiemelte, hogy a hangfelvétel tartalmát mindenki ismeri,ugyanis az már a magyar nyilvánosságban szinte mindenhol elhangzott. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Nem gondolom, hogy a politikai vagy jogi konzekvenciákról Varga Judittal kellett volna találgatnom. Elfogadva a hangfelvétel létezésének alapvetését sokkal jobban érdekelt, hogy vajon milyen céllal készítette Magyar Péter” – fogalmazott. Szerinte fontos volt tisztázni, hogy miért faggatta egy nagy port kavart bűncselekménnyel kapcsolatban 

az akkor igazságügyi miniszter feleségét és miért vette fel azt Magyar Péter.

„Még házasságban éltek és három gyönyörű fiút neveltek együtt. Mi lehetett a célja a hangfelvétellel, amelyet gyermekei édesanyjával készített? Beállítja csengőhangnak? Vagy zsarolni akarta vele? Vagy nyilvánosságra hozni és feljelentést tenni a Központi Nyomozó Főügyészségen? Edina, a 

hangfelvételből nem csengőhang lett, így engem érdekelt, hogy juthatott el idáig egy férj?”

 – tette fel a kérdést a műsorvezető.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd kifejtette:„Az interjúból pedig ki is derült, hogy mit tett házasságuk alatt Magyar Péter a feleségével. Egy bántalmazott nő drámáját hallottuk. De most jön áldozathibáztatás, a relativizálás és a gyalázkodás. Mert a potenciális Messiásról kiderült az igazság. Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal”. 

***

 

 

Összesen 370 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­­g­ö­­­s­­ ­­l­­á­­n­y­­­o­k­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Skywalker_bp
2024. április 05. 15:24
Súgom a műsort. 10 hete bejön. . Magyar Péter nem Messiás és nem balos, így vele kapcsolatban az ellenzéki szó használata félrevezető. MP szerint a NER megdönthető. Erre jelentkezett be. Jobbosként. És mi következik? Holnap mindenki megtekintheti a legnagyobb tömegdemonstrációt, ami a NER ellen valaha felvonult. Minimum 200 000 ember vesz részt az eseményen. Kikényszerítjük, hogy ne lehetetlenítse el a hatalom MP pártjának indulását ez EP választáson. Az EP választáson MP pártjával úgy fújjuk szét a Fidesz EP álmait, mint a lepkef_ngot. A helyhatósági választások után mint a dominók fogják elhagyni Fideszes polgármesterek a Fideszt. Aztán lehet, lesz még egy nemzeti menet. És aztán a Talpra Magyarok ráfordul ezzel a svunggal a 2026-os választásra. Vagy egy előtehezottra. Muhaha! 🤣🤣🤣✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺💪🏻💪🏻💪🏻
catalina11
2024. április 01. 16:14
Mi van kunfia, mi ez a nagy kussolás, megint beégett? "Titeket azért választottak, mert az várták, hogy legyetek jobbak. " Így igaz kunfia, így lett 4x2/3 betűvel kiírva: NÉGYSZER KÉTHARMAD! na már most kunfia, hogy jogállam ügyben semmit sem produkált, legalább azt árulja el, hogy melyik párttól reméli az annyira áhított jogállamiságot? Segítek: DK MSZP MOMENTUM PÁRBESZÉD MI HAZÁNK JOBBIK LMP KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT EGYÉB SOROS GYÖRGY/ALEX csak bökjön rá az egyikre, de valamit már produkáljon a pofázás helyett, kunfia!
catalina11
2024. április 01. 14:01
Titeket azért választottak, mert az várták, hogy legyetek jobbak. " Így igaz kunfia, így lett 4x2/3 betűvel kiírva: NÉGYSZER KÉTHARMAD! na már most kunfia, hogy jogállam ügyben semmit sem produkált, legalább azt árulja el, hogy melyik párttól reméli az annyira áhított jogállamiságot? Segítek: DK MSZP MOMENTUM PÁRBESZÉD MI HAZÁNK JOBBIK LMP KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT EGYÉB SOROS GYÖRGY/ALEX csak bökjön rá az egyikre, de valamit már produkáljon a pofázás helyett, kunfia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!