Éles kritika érte Szoboszlait: a szakértő szerint ez hiányzik a játékából

2024. április 16. 13:29

James Pearce szerint a hit, ami a karácsonyi remek forma óta elveszett.

2024. április 16. 13:29

Nyitókép: Michael Steele/Getty Images

A Liverpool hazai pályán szenvedett meglepő vereséget a Crystal Palace ellen a Premier League 33. fordulójában. A bajnoki címért folyó versenyfutásban a „vörösök” így kétpontos hátrányba kerültek a listavezető Manchester City-vel szemben – a mérkőzés után Szoboszlai Dominikot James Pearce kritizálta alulmaradt teljesítménye miatt – írja a GMS

Szoboszlai Dominik sehol nincs a korábbi szintjeihez képest

– mondta Pierce a The Athletic Walk On című podcastjában. 

Egyszerűen úgy tűnt, hogy elvesztették a lendületüket. Szoboszlai bejött Wataru Endo helyére, de ez nem igazán segített rajtuk. Teljesen képtelen volt megközelíteni azt a szintet, amin karácsony előtt játszott. Hiányzott a játékába vetett hit és meggyőződés, emiatt borzalmasan rosszakat döntött a széleken.

Szoboszlai a félidőben lépett pályára, de a Sofascore szerint a lehetséges 32-ből mindössze 25 pontos passzt adott – annak ellenére, hogy ezek közül három kulcspassz volt, a második félidőben mindössze egy lehetőséget alakított ki, ami nem túl nagy szám, tekintve, hogy a Palace nagy részben a saját térfelén védekezett. A 23 éves játékos 12 alkalommal veszítette el a labdát a játékrészben. 

A Liverpool csütörtökön az Európa Ligában lép pályára az Atalanta ellen, 3-0-s hátrányból. A mérkőzés 21.00 órakor kezdődik. 



 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­g­ö­s­ ­­­l­á­­n­y­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
akkor ki
2024. április 16. 23:10
Takaginak igaza van! Más. Ki a fasz közvetítette a Barca-PSG meccset? Arazsuó és Happé!? Remélem más is észreveszi, aki dönt a szpíkerekben, mert az egész univerzum Arahuónak és Embappét ejt ki, nem úgy mint ez a félkegyelmű. Engem kurvára zavart, de lehet Arazsuót is, ki is állítatta magát csórikám! Barca magát herélte ki. Szoboszlait meg hagyja békén a sok faszkalap! Rajta kívül van még ott 10 szerencsétlen, akik mindannyian szarok voltak! De változni fog, a dígóknak rúgnak vagy hatot, a PL-t meg megnyerik! Arsenál és City is szopni fog a BL-ben!
manitowoc
2024. április 16. 20:27
"Szoboszlai Dominikot James Pearce kritizálta alulmaradt teljesítménye miatt" Óh, jaj... mi lesz most... mi lesz most... Rettenetes időket élünk.
KBA98
2024. április 16. 19:03
Semmi baja nincs, csak az edző nincs tisztában a lehetőségeivel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!