Csaknem 30 kilós pontyot fogott

2021. augusztus 22. 14:03

Költő Géza horgász a hejőkeresztúri Carp&carp tóban negyedórás fárasztás után győzte le a kapitális állatot.

2021. augusztus 22. 14:03
null

„Sokkot” kapott fárasztás közben, majd amikor sikerült megszákolni a tó- és egyéni rekord tükröst, akkorát üvöltött, hogy a szomszéd megyében is meghallották – írta beszámolójában Költő Géza, amelyet a Pecaverzum szemlézett.

A szerencsés és persze ügyes horgász a hejőkeresztúri Carp&carp tóra érkezett párjával egyhetes horgásztúrára. Költő Géza  információkat is gyűjtött, így megtudta, hogy az előző hetekben hihetetlen aktívak voltak a kisebb pontyok, így nagyon nehezen lehetett csak szelektálni, ennek tudatában kizárólag jó minőségű, 24 és 30 milliméteres csalikat vitt magával.

A tó kristálytiszta, ezért már öt méter mélyen észrevette a halat, és egyből elfogta a remegés, még a barátnője rá is szólt, hogy nyugodjon meg, nem lesz semmi probléma. Negyedórás küzdelem után azonban kifogta az állatot.

Fotó: YouTube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. augusztus 23. 12:28
Ponty neki sikerült. Gratulálok! Mondjuk én nem horgászok, mert kizártnak tartom, hogy ha én nem tettem a vízbe halat, akkor nem is fog az én horgomra jönni. És ezt ki is próbáltam. A nyéki tón egy hétig be volt dobva 2 bot, egy hétig meg se moccant. Mikor kivettük, fogtunk hínárt.
az ember
2021. augusztus 22. 22:22
Az ilyen hírek alatt mindig ugyanazok a megjegyzések olvashatók a szemét horgászokról.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 22. 22:21
műhal
galahad
2021. augusztus 22. 18:43
"amikor sikerült megszákolni a tó- és egyéni rekord tükröst" Szóval egy tükörpontyot is fogott? Csak mert a képen nem az van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!